KUCHNIA POLKI
Pierogi ruskie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Gotowe uszka z kapustą i grzybami od marki Kotwica to kwintesencja wyjątkowych aromatów i smaków. Smaczne, świeże i delikatne ciasto skrywa doskonale przyprawiony, grzybowo-kapuściany farsz. Tradycyjne pierożki z kapustą i grzybami idealnie nadają się nie tylko na wigilijny stół, ale też jako uzupełnienie zdrowego obiadu.
Opakowanie 250 g
mąka z pszenicy durum (semolina), bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), kapusta kwaszona parzona 22%, grzyby leśne 5% w zmiennych proporcjach (borowik szlachetny, podgrzybek brunatny, maślak zwyczajny) cebula, masa jajowa (z jaj kurzych), sól, hydrolizat białka sojowego, cukier, ocet, syrop glukozowy, aromaty, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, przyprawy, barwnik: beta-karoten, olej rzepakowy.
Produkt zawiera: jaja, zboża zawierające gluten, soję
Produkt może zawierać: mleko, seler, ryby, mięczaki, skorupiaki, gorczycę, siarczyny
Produkt zawiera: jaja, zboża zawierające gluten, soję
Produkt może zawierać: mleko, seler, ryby, mięczaki, skorupiaki, gorczycę, siarczyny
Produkt zawiera: jaja, zboża zawierające gluten, soję
Produkt może zawierać: mleko, seler, ryby, mięczaki, skorupiaki, gorczycę, siarczyny
Pierogi ruskie
Pierogi szpinakowe
Pierogi z serem
Pierogi leniwe
Pierogi z ziemniakami i serem BIO
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi jagodowe
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi graham z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Wegańskie pierogi z malinami
Przechowywać w temperaturze chłodniczej, od 0°C do 8°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Uszka wyjąć z opakowania i wrzucić do wrzącej, osolonej wody, gotować przez 5-10 minut.