SANTE
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kryształki cukru trzcinowego są nieodzowne podczas przygotowywania kolorowych drinków, czy lemoniady. Sekretem cukru trzcinowego jest melasa, która nadaje potrawom delikatny, lekko miodowy smak, określany często jako karmelowy.
Cukier kryształ trzcinowy 400 g
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 398
g
Średnia miara (e)
polski
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Cukier trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy Dark Muscovado nierafinowany
Cukier trzcinowy
Cukier puder trzcinowy BIO
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany drobny
Cukier puder
Cukier trzcinowy
Odklej - zaklej Otwórz opakowanie, a po użyciu zawiń i zaklej naklejką
Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu.
ul. Muchoborska 6 54-424 Wrocław
Südzucker Polska S.A. ul. Muchoborska 6 54-424 Wrocław
Cukier Królewski
Marka | Cukier Królewski |
Cukier Królewski jest marką znaną od ponad 15 lat na polskim rynku, która gwarantuje produkty najwyższej jakości. W szerokiej ofercie marki Cukier Królewski znajdują się innowacyjne na polskim rynku produkty, jak cukier puder w młynku, cukier drobny biały i trzcinowy w kartonie z zakrętką, czy też cukier puder w foliowym opakowaniu z okienkiem. W latach 2010, 2012, 2013 i 2015 konsumenci uznali markę Cukier Królewski za najbardziej rozpoznawalną w swojej kategorii i wyróżnili Złotym Laurem Konsumenta oraz tytułem Lidera Dekady (2004-2014).
Przepis na: pyszny Chlebek bananowy Składniki: - 3 dojrzałe banany - 3 łyżki jogurtu naturalnego - 2 szklanki mąki - 1/2 szklanki cukru trzcinowego - 1/2 szklanki oleju - 1 duże jajko - 1/4 łyżeczki cynamonu - 1 łyżeczka sody - szczypta soli Przygotowanie: Nagrzać piekarnik do 180°C. Wszystkie składniki mokre tj. banany, jogurt, olej i jajko - zmiksować. Do drugiego naczynia wsypać składniki suche: mąkę, cukier, sodę, cynamon i sól. Wymieszać wszystko. Dolać składniki mokre i wmieszać wszystko do połączenia się. Keksówkę (ok. 20 cm) wyłożyć papierem do pieczenia. Wlać ciasto i piec przez 55-60 minut. Smacznego! Słodkich inspiracji i przepisów szukaj na naszym profilu Facebook Życie Jest Słodkie
Miejsce pochodzenia: spoza UE