HOUSE OF ASIA
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tykwa jest powszechnie używana jako składnik futomaki i innych dań sushi. Można je również znaleźć w daniach kuchni japońskiej gotowanych na wolnym ogniu "Nimono" i potrawach marynowanych "Aemono".
kuchnia japońska
tykwa (Lagenaria Siceraria (Molina) Standl. ) 47,7 %
syrop kukurydziany
cukier
sos SOJOWY (woda, SOJA, PSZENICA, sól, barwnik: karmel)
sól mirin (woda, ryż kleisty, pleśń Koji (Aspergillus oryzae)]
aromat
regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
tykwa (Lagenaria siceraria (Molina) Standl.) 47,7 %, syrop kukurydziany, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, PSZENICA, sól, barwnik: karmel), sól, mirin (woda, ryż kleisty, pleśń Koji (Aspergillus oryzae)), aromat, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy.
Wymiar liczbowy 100
Masa po odsączeniu 85
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Jednostka masy po odsączeniu (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Typ | Torebka |
Waga brutto 102
g
polski
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Pędy bambusa (paseczki)
Kimchi klasyczne BIO
KIMCHI Classic Spicy
KIMCHI Classic MILD
KIMCHI Vegan Spicy
Imbir biały marynowany (krojony)
KIMCHI Classic Mild
KIMCHI Classic Spicy
Bób zielony
Rzodkiew Daikon (marynowana)
Ciecierzyca w zalewie BIO
Algi morskie kombu (suszone) BIO
Kimchi classic mild
KIMCHI Vegan MILD
KIMCHI Vegan Spicy
KIMCHI Vegan Mild
Trawa cytrynowa (suszona)
Najniższa cena: 8,79 zł
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny (instant)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Pasta Miso ciemna
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Pędy bambusa (paseczki)
Użyj do: Sushi Sałatek Dań kuchni japońskiej
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym pojemniku, razem z marynatą i zużyć w ciągu 3 dni.
3
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Popularna w Japonii, o słodkim, wyważonym smaku i aromacie. Swój intensywny kolor zawdzięcza marynowaniu w ciemnym sosie sojowym. Posiada delikatną, elastyczną strukturę. Poza walorami smakowymi, stanowi również dekorację dań.
Wyprodukowano w Chinach.