KUCHNIA POLKI
Pierogi szpinakowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierogi wigilijne z kapustą i grzybami.
mąka pszenna typ 450 40%, woda, kapusta kiszona 24%, pieczarki 8%, grzyby suszone 2%, jaja w proszku, olej rzepakowy, majeranek, pieprz, sól, kminek, soja
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi z serem
Pierogi ruskie BIO
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi jagodowe
Pierogi wigilijne
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Pierogi graham z serem
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Kopytka
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi z kapustą i grzybami
Kluski śląskie
Pierogi graham z serem
Paszteciki z mięsem
Paszteciki z kapustą i grzybami
Łazanki z makiem
Łazanki z kapustą i grzybami
Bigos staropolski
Przechowywać w temperaturze 0-4°C.
Pierogi wrzucić do gotującej się lekko osolonej wody lub odgrzać na parze. Podawać z okrasą z cebuli na oleju. Opakowanie nie nadaje się do użycia w mikrofali.