KUCHNIA POLKI
Pierogi ruskie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierogi wigilijne z kapustą i grzybami.
mąka pszenna typ 450 40%, woda, kapusta kiszona 24%, pieczarki 8%, grzyby suszone 2%, jaja w proszku, olej rzepakowy, majeranek, pieprz, sól, kminek, soja
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Pierogi z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi ruskie
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z ziemniakami i serem BIO
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Pierogi graham z serem
Wegańskie pierogi z malinami
Kopytka
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi ruskie
Pierogi z kurczakiem
Pierogi z mięsem
Pierogi z kapustą i grzybami
Kluski śląskie
Pierogi graham z serem
Przechowywać w temperaturze 0-4°C.
Pierogi wrzucić do gotującej się lekko osolonej wody lub odgrzać na parze. Podawać z okrasą z cebuli na oleju. Opakowanie nie nadaje się do użycia w mikrofali.