KUCHNIA POLKI
Pierogi ruskie
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ręcznie robione pierogi, aromatyczny łosoś z dodatkiem świeżej cytryny w delikatnym cieście.
mąka pszenna tortowa typ 450, łosoś wędzony 15%, łosoś 30%, olej rzepakowy, skrobia ziemniaczana, sól, jaja w proszku, czosnek, pieprz czarny, sok z cytryny
UWAGA: farsz wykonany z filetów z łososia lecz w dalszym ciągu mogą znajdować się ości.
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi ruskie
Pierogi jagodowe
Pierogi z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi graham z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Kluski śląskie
Kopytka
Pierogi z mięsem
Pierogi z kurczakiem
Pierogi ruskie
Pierogi jagodowe
Pierogi z serem
Pierogi graham z serem
Pierogi z kapustą i grzybami
Przechowywać w temperaturze 0-4°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 48 h.
Pierogi odgrzej w wodzie, podawać skropione oliwą i cytryną lub sosami np. czosnkowym.