EAT ME!
Lasagne bolognese
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zielona wersja jednej z ukochanych i najbardziej rozpoznawalnych włoskich potraw. Makaron przełożony serem, delikatnym sosem beszamelowym i szpinakiem w liściach to sycąca propozycja nie tylko dla wegetarian. Palce lizać!
szpinak 37,8 %, mix maślanki i olejów roślinnych [(11 %: palmowy nieutwardzony, kokosowy, rzepakowy), całkowicie utwardzony olej palmowy 3 %)], mleko, makaron lasagne z mąki z pszenicy durum 8,5 %, cebula, ser podpuszczkowy (mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakteryjne, podpuszczka), czosnek, mix tłuszczowy (75 % tłuszczu, w tym: mlecznego 8 % i roślinnego 67 %: słonecznikowy, palmowy nieutwardzony), mąka pszenna, sól, przyprawy, olej rzepakowy.
Produkt może zawierać: jaja, orzechy arachidowe, orzechy, sezam, gorczycę, seler, mix maślanki, mleko, mąka pszenna, śmietanka
Lasagne bolognese
Danie sznycle z kurczaka z puree i marchewką
Danie schab w sosie własnym z kluskami śląskimi i buraczkami
Makaron pesto z grillowanym kurczakiem
Pad Thai z kurczakiem
Kotlet mielony z pureee i buraczkami
Przechowywać w temperaturze 2 – 5oC; po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 2 dni.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Danie wystarczy podgrzać w naczyniu lub w kuchence mikrofalowej. Po zdjęciu kartonowej opaski nakłuć górną folię i podgrzewać około 2-3 minuty (750W).