DROSED
Filet z piersi kurczaka pieczony
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Danie narodowe Tajlandii coraz śmielej wkracza na polskie stoły. Nic w tym dziwnego, bo połączenie orzechów, sosu sojowego, azjatyckiego makaronu i kurczaka daje efekt, którego nie da się podrobić.
makaron ryżowy ugotowany 59,4 % (woda, makaron z mąki ryżowej, olej rzepakowy, sól), sos Pad thai 37,5 % [mięso z kurczaka 51,7 %, mus jabłkowy (jabłka, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), sos ostrygowy (ekstrakt ostrygowy, sos sojowy (w tym soja i mąka pszenna), woda, cukier, skrobia modyfikowana, skrobia kukurydziana, sól, substancja konserwująca: benzoesan sodu), sos sojowy (soja, woda, sól, barwnik: karmel, mąka pszenna), woda, olej rzepakowy, cukier, trawa cytrynowa, przyprawy, ocet, sól], prażone orzeszki ziemne solone 3,1 %.
Produkt może zawierać: jaja, orzechy arachidowe, orzechy, sezam, gorczycę, seler, sos ostrygowy, ekstrakt ostrygowy, sos sojowy, soja, mąka pszenna, orzechy arachidowe
Filet z piersi kurczaka pieczony
Polędwiczki z kurczaka panierowane
Polędwiczka panierowana
Kebab z kurczaka
Nuggetsy z piersi kurczaka
Kebab z kurczaka gyros
Nuggetsy z kurczaka
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Hamburger drobiowy Classic
Filety z piersi kurczaka panierowane
Nuggetsy z kurczaka w tempurze
Zapiekanka extra looong z Kurczakiem
Tortilla z mięsem i warzywami
Kurczak po azjatycku z makaronem
Shoarma z cheddar
Shoarma ostra
Noga z kurczaka pieczona
Chicken Bites
Skrzydełka pieczone w marynacie klasycznej
burrito z kurczakiem
Polędwica z Indyka z sosem Borówkowym
Skrzydła pikantne
Skrzydła łagodne
Skrzydełka z kurczaka panierowane pikantne
Burger z kurczaka
Burger z kurczaka z serem
Kurczak po chińsku w warzywnym sosie z grzybami mun
Kurczak po indyjsku w pomidorowo-maślanym sosie
Kurczak po tajsku w kokosowym sosie z trawą cytrynową
Chicken Cashew Nuts z ryżem jaśminowym kurczakiem i sosem
Pad Thai z kurczakiem
Skrzydełka pieczone piwoszki
Tajski kurczak z ryżem i warzywami
Satay Curry z ryżem jaśminowym z kurczakiem i sosem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Lasagne bolognese
Lasagne ze szpinakiem
Kotlet mielony z pureee i buraczkami
Danie schab w sosie własnym z kluskami śląskimi i buraczkami
Danie sznycle z kurczaka z puree i marchewką
Makaron pesto z grillowanym kurczakiem
Przechowywać w temperaturze 2 – 5oC; po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 2 dni.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Danie wystarczy podgrzać w naczyniu lub w kuchence mikrofalowej. Po zdjęciu kartonowej opaski nakłuć górną folię i podgrzewać około 2-3 minuty (750W).
Eat Me Sp. z o.o. 00-325 Warszawa ul. Krakowskie Przedmieście 14