MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Butter chicken (danie indyskie)
Najniższa cena: 8,35 zł
0% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Danie narodowe Tajlandii coraz śmielej wkracza na polskie stoły. Nic w tym dziwnego, bo połączenie orzechów, sosu sojowego, azjatyckiego makaronu i kurczaka daje efekt, którego nie da się podrobić.
makaron ryżowy ugotowany 59,4 % (woda, makaron z mąki ryżowej, olej rzepakowy, sól), sos Pad thai 37,5 % [mięso z kurczaka 51,7 %, mus jabłkowy (jabłka, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), sos ostrygowy (ekstrakt ostrygowy, sos sojowy (w tym soja i mąka pszenna), woda, cukier, skrobia modyfikowana, skrobia kukurydziana, sól, substancja konserwująca: benzoesan sodu), sos sojowy (soja, woda, sól, barwnik: karmel, mąka pszenna), woda, olej rzepakowy, cukier, trawa cytrynowa, przyprawy, ocet, sól], prażone orzeszki ziemne solone 3,1 %.
Produkt może zawierać: jaja, orzechy arachidowe, orzechy, sezam, gorczycę, seler, sos ostrygowy, ekstrakt ostrygowy, sos sojowy, soja, mąka pszenna, orzechy arachidowe
Butter chicken (danie indyskie)
Najniższa cena: 8,35 zł
0% taniej
Polędwiczki z kurczaka panierowane
Najniższa cena: 12,99 zł
Skrzydła pikantne
Najniższa cena: 14,65 zł
Skrzydła łagodne
Najniższa cena: 13,09 zł
Filet z piersi kurczaka pieczony
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak w sosie śródziemnomorskim z makaronem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Nuggetsy z kurczaka w tempurze
Nuggetsy z piersi kurczaka
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Nuggetsy z kurczaka
Nuggetsy z piersi kurczaka
Burger z kurczaka
Burger z kurczaka z serem
Skrzydełka pieczone w marynacie klasycznej
Ćwiartka wędzona z kurczaka
Shoarma z cheddar
Shoarma ostra
Zapiekanka extra looong z Kurczakiem
Chicken Bites
Desperado - ryż z kurczakiem w sosie meksykańskim (ostry)
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Pad Thai z kurczakiem
Kebab z kurczaka
Kurczak po indyjsku w pomidorowo-maślanym sosie
Kurczak po chińsku w warzywnym sosie z grzybami mun
Kurczak po tajsku w kokosowym sosie z trawą cytrynową
Noga z kurczaka pieczona
Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z ryżem
Lunch menu makaron kurczak grill CL
Kurczak po azjatycku z makaronem
Kurczak po meksykańsku z ryżem
Ninja - ryż z kurczakiem w sosie curry (średnio ostry)
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Viking - kasza bulgur z kurczakiem w sosie musztardowym (łagodna)
Tortilla z mięsem i warzywami
Gladiator - makaron z kurczakiem w sosie toskańskim (ostry)
Samurai - ryż z kurczakiem w sosie azjatyckim (średnio ostry)
Udo i podudzie czosnkowo ziołowe
Kurczak po chińsku z ananasem
Satay Curry z ryżem jaśminowym z kurczakiem i sosem
Filety z piersi kurczaka panierowane
Skrzydełka z kurczaka panierowane pikantne
Chicken Cashew Nuts z ryżem jaśminowym kurczakiem i sosem
Skrzydełka pieczone piwoszki
Makaron pesto z grillowanym kurczakiem
Lasagne ze szpinakiem
Lasagne bolognese
Kotlet mielony z pureee i buraczkami
Danie sznycle z kurczaka z puree i marchewką
Danie schab w sosie własnym z kluskami śląskimi i buraczkami
Przechowywać w temperaturze 2 – 5oC; po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 2 dni.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Danie wystarczy podgrzać w naczyniu lub w kuchence mikrofalowej. Po zdjęciu kartonowej opaski nakłuć górną folię i podgrzewać około 2-3 minuty (750W).