HOUSE OF ASIA
Pasta Miso ciemna
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Krem z czerwonej soczewicy to popularne danie kuchni orientalnej. Zupa na bazie jednej z najzdrowszych roślin strączkowych. Inaczej zwana Dhal. Przygotowujemy ją z czerwonej soczewicy i pomidorów. Kuchnia indyjska to bogactwo aromatów i przypraw.Tak właśnie doprawiamy naszą wersję zupy z czerwonej soczewicy. Nie musisz wybierać się w daleką podróż ani rezerwować stolika w luksusowej restauracji.
woda, soczewica czerwona ugotowana 18,1 %, ziemniaki, pomidory bez skórki pasteryzowane (pomidory, sok pomidorowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), marchew, mix maślanki i olejów roślinnych [(25 %: palmowy nieutwardzony, kokosowy, rzepakowy), całkowicie utwardzony olej palmowy 8 %], cebula, imbir, cukier, sól, ocet winny, czosnek suszony, olej rzepakowy, przyprawa curry 0,1 %, przyprawa masala 0,1 %, papryka chilli.
Produkt może zawierać: jaja, orzechy arachidowe, orzechy, sezam, gorczycę, seler
Pasta Miso ciemna
Tajska z curry pędami bambusa i liśćmi kaffir ZUPY ŚWIATA
Indyjska z soczewicą i garam masala Zupy Świata
Marokańska z quinoą, batatem i kolendrą Zupy Świata
Czerwone curry - zupa na bazie mleczka kokosowego
Zielone curry - zupa na bazie mleczka kokosowego
Danie schab w sosie własnym z kluskami śląskimi i buraczkami
Danie sznycle z kurczaka z puree i marchewką
Kotlet mielony z pureee i buraczkami
Pad Thai z kurczakiem
Lasagne bolognese
Lasagne ze szpinakiem
Makaron pesto z grillowanym kurczakiem
Przechowywać w temperaturze 2 – 5oC; po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 2 dni.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Danie wystarczy podgrzać w naczyniu lub w kuchence mikrofalowej. Po zdjęciu kartonowej opaski nakłuć górną folię i podgrzewać około 2-3 minuty (750W).
Eat Me Sp. z o.o. 00-325 Warszawa ul. Krakowskie Przedmieście 14