PRYMAT
Owoc jałowca
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Owoce jałowca Kotanyi 20g to ceniona przyprawa, która dodaje potrawom doskonałego smaku. Jej aromat sprawia, że jest niezastąpionym dodatkiem do wszelkiego rodzaju marynat mięsnych. Te małe, czarne kuleczki powinny znaleźć się w każdej kuchni.
Owoce jałowca znane są już od wielu lat. Używane są niemalże we wszystkich kuchniach świata, często jako substytut ziela angielskiego. Ich smak jest bardziej intensywny a zamarynowane w nich mięso po obróbce rozpieszcza gusta smakowe nawet najbardziej wybrednych osób.
Owoce jałowca świetnie sprawdzą się jako:
dobre z natury
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Wymiar liczbowy 17
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 26
g
Średnia miara (e)
Owoc jałowca
Jałowiec - owoce (całe)
Sól Kala Namak (drobnoziarnista)
Najniższa cena: 5,49 zł
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Cukier Tonka z wanilią Bourbon
Cynamon mielony
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Kolendra (liście)
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Kolendra mielona
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Ziele angielskie całe
Sól Himalajska - młynek
Papryka słodka mielona
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Dobre z natury Jagody jałowca mają przyjemnie ostry, słodki smak. Dobrze łączą się z czosnkiem i aromatycznymi ziołami, jak majeranek i rozmaryn. Zastosowanie: Niezbędne w marynatach, kiszonej kapuście, ciemnych sosach i pieczeniach.
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.