ROBICO
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir tradycyjny rodzinny Robico to wysokiej jakości produkt mleczny fermentowany przy pomocy kultur bakterii i drożdży kefirowych. Swój niepowtarzalny, lekko kwaskowaty smak i gładką konsystencję zawdzięcza termostatowej metodzie produkcji – proces dojrzewania i fermentacji zachodzi w zamkniętych butelkach, a nie w zbiorniku ogólnym. Kefir Robico przyjemnie musuje i orzeźwia, ponieważ w butelkach napoju zachowano dwutlenek węgla.
Kefir korzystnie wpływa na funkcjonowanie organizmu – reguluje przemianę materii, zwiększa przyswajanie wapnia i białka, wspomaga obniżenie poziomu cholesterolu i ciśnienia tętniczego we krwi.
Kefir Robico – doskonała baza do deserów:
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Wymiar liczbowy 900
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Butelka plastikowa |
Waga brutto 942
g
polski
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Kefir naturalny
Kefir naturalny
Kefir naturalny ( 2% tł.)
Kefir naturalny BIO
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Kefir pitny naturalny
Kefir naturalny
Kefir luksusowy
Kefir luksusowy
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Kefir sokólski
Kefir Łowicki
Kefir kozi BIO
Kefir sojowy naturalny BIO
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Maślanka naturalna
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Wstrząsnąć przed spożyciem
Temperatura przechowywania: od 2°C do 8°C
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Robico
Marka | Robico |
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.
Ten smak Robicolosalną różnicę
wielka orkiestra świątecznej pomocy Program Policz się z cukrzycą WW 0,46 WB 0,12 WT 0,14 WBT 0,26