ROBICO
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir naturalny Milko to niskotłuszczowy, zdrowy napój, który ma korzystny wpływ na ludzki organizm. Zawiera żywe kultury bakterii i bakterie probiotyczne Lactobacillus casei, które pozytywnie wpływają na układ odpornościowy i trawienny.
Regularne spożywanie kefiru naturalnego chroni przed osteoporozą i wspomaga układ pokarmowy. Według kanadyjskiej Szkoły Dietetyki i Żywienia Człowieka kefir może zmniejszyć komórki raka piersi o 56%. Dodatkowo kefir przekształca laktozę w kwas mlekowy, dlatego może być używany przez osoby cierpiące na jego nietolerancje.
Kefir naturalny Milko można użyć do przygotowania:
mleko
żywe kultury bakterii kefirowych
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Litrów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Karton |
Waga brutto 1082
l
4
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
inne
polski
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Kefir naturalny
Kefir naturalny
Kefir naturalny ( 2% tł.)
Kefir naturalny BIO
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Kefir pitny naturalny
Kefir naturalny
Kefir luksusowy
Kefir luksusowy
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Kefir sokólski
Kefir Łowicki
Kefir kozi BIO
Kefir sojowy naturalny BIO
Maślanka truskawkowa
Najniższa cena: 3,35 zł
Maślanka naturalna
Jogurt pitny wiśniowy
Jogurt pitny naturalny
Jogurt pitny truskawkowy
Jogurt pitny czerwona pomarańcza
Jogurt pitny żurawinowy
Jogurt pitny morelowy
Kefir naturalny
Wstrząsnąć przed spożyciem.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Chronić przed światłem. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od 0°C do +8°C.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 8
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Tektura z odpowiednich źródeł, FSC C014047
Milko
Marka | Milko |
Wyprodukowano w Polsce