ROBICO
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kefir Bez Laktozy od marki Robico to pierwszy na polskim rynku tradycyjny kefir pobawiony laktozy, zawierający dodatek probiotycznego szczepu bakterii L.rhamnosus. Bakteria L.rhamnosus HN001 ma pozytywny wpływ na układ trawienny i odporność człowieka (wspomaga odchudzanie, pomocna przy antybiotykoterapii i infekcjach wirusowych).
Kefir jest przeznaczony dla osób cierpiących na nietolerancję laktozy. Ponadto dla wszystkich tych, którzy poszukują produktów mlecznych fermentowanych o zdecydowanie łagodniejszym i delikatniejszym smaku.
Kefir Robico jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.
Produkt jest całkowicie naturalny (bez dodatku cukru, słodzików, barwników, mleka w proszku).
Ze względu na swoje wyjątkowe walory smakowe powinien także świetnie sprawdzić się jako produkt dla dzieci.
produkt polski
mleko pasteryzowane
enzym - laktaza
żywe kultury bakterii w tym Lactobacillus rhamnosus
Wymiar liczbowy 400
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Butelka plastikowa |
Waga brutto 426
g
polski
Wymagana wysokość na półce186
Wymagana szerokość na półce65
Wymagana głębokość na półce65
Wysokość186
Szerokość65
Głębokość65
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Kefir naturalny
Kefir naturalny BIO
Kefir naturalny ( 2% tł.)
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Kefir Łowicki
Kefir luksusowy
Kefir naturalny
Kefir luksusowy