ROBICO
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
To innowacyjna roślinna alternatywa kefiru, stworzona z myślą o zdrowiu jelit i równowadze organizmu.
Dzięki unikalnej formule PRE + PRO + POST NOVUMBIOTIC wspiera mikrobiom jelitowy, poprawia trawienie i wspomaga funkcjonowanie układu nerwowego.
✅ Miliardy żywych bakterii probiotycznych – naturalne wsparcie dla zdrowia jelit,
✅ Metabolity– Lactobacillus plantarum – wspierają kondycję mikrobiomu, redukują bóle brzucha i wzdęcia, zmniejszają zaparcia,
✅ 8 kultur bakterii i drożdże Debaryomyces hansenii – różnorodność mikroflory dla lepszego trawienia i odporności,
✅ Inulina z cykorii – prebiotyk wspierający rozwój zdrowych bakterii jelitowych,
✅ Babka płesznik – poprawia perystaltykę jelit i wspomaga trawienie,
✅ Witaminy A, B3, B2 + wapń – kluczowe składniki wspierające odporność i funkcje psychologiczne,
✅ Olej kokosowy MCT – naturalne wsparcie odporności i redukcja stanów zapalnych.
Idealne połączenie tradycji i nowoczesności
Keffir Gut łączy tradycyjny fermentowany smak z nowoczesnym podejściem do zdrowia.
Jego lekko drożdżowy aromat sprawia, że jest orzeźwiający i doskonale komponuje się z ulubionymi posiłkami.
To kefir nowej generacji – dla świadomych konsumentów, którzy wiedzą, że zdrowie zaczyna się w jelitach!
10 miliardów żywych kultur bakterii
wspiera oś jelitowo-mózgową
baza owsiana bezglutenowa 92 % (woda, owies bezglutenowy)
inulina (błonnik z cykorii) 3 %
skrobia
białka grochu
białka bobu
trójglicerydy średniołańcuchowe kwasów tłuszczowych (olej MCT) z kokosa 0,9 %
wapń
babka płesznik w proszku
witamina A
niacyna (witamina B₃)
ryboflawina (witamina B₂)
naturalny aromat
żywe wegańskie kultury bakterii (Bifidobacterium animalis subsp. lactis HNO19, Lactobacillus acidophilus NCFM, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lacticaseibacillus rhamnosus, Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii)
drożdże Debaryomyces hansenii
nieaktywne wegańskie kultury bakterii (Bifidobacterium animalis subsp. lactis CECT 8145, Bifidobacterium longum ES1 CECT 7347, Lactobacillus plantarum)
Może zawierać soję.
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bezglutenowy
Bez laktozy
Bez dodatku cukru
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Drożdże | Zawiera |
Produkt może zawierać soję.
Bez laktozy, bez glutenu, wegetariański, vegański
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Country of Origin | Poland |
Typ | Kubek |
Waga brutto 414
g
Średnia miara (e)
1
Opakowanie stanowi jedną porcję produktu wynoszącą 400 g.
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir naturalny BIO
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir naturalny ( 2% tł.)
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Kefir naturalny
Kefir pitny naturalny
Kefir naturalny
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Kefir luksusowy
Kefir Łowicki
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Kefir naturalny
Kefir luksusowy
Kefir owczy BIO
Kefir kozi BIO
Kefir sokólski
Cremo 15% - Roślinny zamiennik śmietany do gotowania i pieczenia
Vegangurt kokosowy naturalny
Vegangurt kokosowy o smaku ananas-mango
Vegangurt o smaku kokosowym
Vegangurt kokosowy o smaku jagodowym
Wegański deser o smaku Panna Cotta
Wegański deser o smaku słonego karmelu
Wegański deser o smaku Pina Colada
BIG Vegangurt kokosowy naturalny
Produkt roślinny w stylu greckim
Cremo 18% - Roślinny zamiennik śmietany do gotowania i pieczenia
Lassi - orzeźwiający roślinny napój o smaku mango
Lassi - orzeźwiający roślinny napój o smaku cytryna-limonka-zielona herbata
Vegangurt kokosowy naturalny z granolą
Vegangurt kokosowy o smaku jabłko-arbuz-ananas w saszetce
Vegangurt kokosowy o smaku banan-jabłko w saszetce
Wstrząśnij przed otwarciem
Należy spożyć do: Data i numer partii podane na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +1 ℃ do +8 ℃.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
Przechowywać w temperaturze od +1 ºC do +8 ºC
ul. Zakopiańska 35A, 34-424 Szaflary, Polska
MAGDA plant-based sp. z o.o.; ul. Zakopiańska 35A, 34-424 Szaflary, Polska www.magdaplantbased.com
Planton
Marka | Planton |
Sub Brand MICROBIOME NOVUMBIOTIC
Planton Microbiome Keffir Gut – Naturalna fermentacja i równowaga To innowacyjna roślinna alternatywa kefiru, stworzona z myślą o zdrowiu jelit i równowadze organizmu. Dzięki unikalnej formule PRE + PRO + POST NOVUMBIOTIC wspiera mikrobiom jelitowy, poprawia trawienie i wspomaga funkcjonowanie układu nerwowego. ✅ Miliardy żywych bakterii probiotycznych – naturalne wsparcie dla zdrowia jelit, ✅ Metabolity– Lactobacillus plantarum – wspierają kondycję mikrobiomu, redukują bóle brzucha i wzdęcia, zmniejszają zaparcia, ✅ 8 kultur bakterii i drożdże Debaryomyces hansenii – różnorodność mikroflory dla lepszego trawienia i odporności, ✅ Inulina z cykorii – prebiotyk wspierający rozwój zdrowych bakterii jelitowych, ✅ Babka płesznik – poprawia perystaltykę jelit i wspomaga trawienie, ✅ Witaminy A, B3, B2 + wapń – kluczowe składniki wspierające odporność i funkcje psychologiczne, ✅ Olej kokosowy MCT – naturalne wsparcie odporności i redukcja stanów zapalnych. Idealne połączenie tradycji i nowoczesności Keffir Gut łączy tradycyjny fermentowany smak z nowoczesnym podejściem do zdrowia. Jego lekko drożdżowy aromat sprawia, że jest orzeźwiający i doskonale komponuje się z ulubionymi posiłkami. 🔹 Idealny jako przekąska dla spragnionych oraz tych, którzy chcą zadbać o swoje zdrowie, 🔹 Świetnie pasuje do ziemniaczków i mizerii, smoothie lub jako baza do miksowania z owocami i warzywami, 🔹 Pyszny w chłodniku – np. z botwinki, 🔹 Polecany na zdrowe śniadanie – idealny do owsianki lub racuszków. To kefir nowej generacji – dla świadomych konsumentów, którzy wiedzą, że zdrowie zaczyna się w jelitach!
Twoje jelita chcą ci coś powiedzieć! Sprawdź!