LISNER
Śledzik na raz w oleju z cebulką
Najniższa cena: 3,39 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Marynowane filety śledziowe z dodatkiem warzyw i odpowiednio dobranych przypraw.
Uformowane w finezyjny sposób i zalane zalewą olejową stanowią delikatesowe przystawki.
Kraj pochodzenia /FAQ: Północno - Wschodni Atlantyk (FAO 27)
Metoda produkcji: złowione w morzu
Pod obszar połowu, narzędzie połowowe : Morze Północne, Morze Norweskie, Wody Islandii i wody Wysp Owczych, włoki, sieci okrążające i podrywki, niewody
wysoka zawartość omega-3 oraz witaminy D
Polski Producent
filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
olej rzepakowy
sól
regulatory kwasowości: kwas octowy, cytryniany sodu, octany sodu, kwas cytrynowy
cukier
maltodekstryna
glukoza
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
stabilizator: kwas jabłkowy
substancja konserwująca: benzoesan sodu
Produkt może zawierać: skorupiaki, jaja, gorczycę, soję, mleko, seler i gluten (z pszenicy i owsa).
wysoka zawartość omega-3 oraz witaminy D
Przeciwutleniacze | Zawiera |
Wzmacniacze smaku | Zawiera |
konserwanty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Tacka |
Waga brutto 268
g
Średnia miara (e)
30 % mniej plastiku
Śledzik na raz w oleju z cebulką
Najniższa cena: 3,39 zł
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju
Filety śledziowe a’la Matjas w oleju Litewskie
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Filety śledziowe wiejskie z cebulką
Filety śledziowe w oleju Skandynawskie
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe w oleju
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Płaty śledziowe ala Bismarck
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Śledź atlantycki filety a la Matjas w oleju
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Sałatka warzywna z jajkiem
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe w oleju
Ryba po grecku
Pasta jajeczna
Pasta makrelowa
Makrela w galarecie z warzywami
Dorsz po grecku
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Śledź w galarecie z warzywami
Łagodna pasta makrelowa
Należy spożyć do: data i numer partii na spodzie opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
24
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
ul. Zakładowa 3, 89-620 Chojnice, Polska
SEKO S.A., ul. Zakładowa 3, 89-620 Chojnice, Polska tel. +48 52 510 81 40 fax +48 52 396 73 51 www.sekosa.pl
SEKO
Marka | SEKO |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Klasyczny smak matjasa, idealny jako dodatek do potraw
SEKO na fali smaku
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów