LISNER
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Marynowane kawałki filetów ze śledzia atlantyckiego bez skóry z cebulą soloną , koncentratem pomidorowym i z grzybami w oleju rzepakowym.
Polski producent
filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
cebula
olej rzepakowy
cukier
sól
regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy
koncentrat pomidorowy
grzyby suszone
przyprawy (zawierają gorczycę)
ekstrakt drożdżowy
substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
pieprz
aromaty
Produkt może zawierać: jaja, soję, mleko, seler, i gluten (z pszenicy i owsa).
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Waga brutto 218
g
Średnia miara (e)
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Płaty śledziowe ala Bismarck
Śledź w galarecie z warzywami
Fileciki śledziowe w słodkim sosie z rodzynkami
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Sałatka warzywna z jajkiem
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe w oleju
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Łagodna pasta makrelowa
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Pasta jajeczna
Pasta makrelowa
Śledź w galarecie z warzywami
Ryba po grecku
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Makrela w galarecie z warzywami
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Dorsz po grecku
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
SEKO
Marka | SEKO |
Połączenie marynowanego śledzia i grzybów - to idealna propozycja dla smakoszy.
SEKO na fali smaku