LISNER
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
SEKO koreczki śledziowe w oleju to przekąska, która z powodzeniem sprawdzi się jako przystawka lub zdrowa przekąska. Marynowane płaty ze śledzia zostały wzbogacone dodatkiem aromatycznej cebuli i zanurzone w oleju rzepakowym. Koreczki śledziowe to bogate źródło białka oraz witamin A i E.
Kraj pochodzenia /FAQ: Północno - Wschodni Atlantyk (FAO 27)
Metoda produkcji: złowione w morzu
Pod obszar połowu, narzędzie połowowe : Wody Islandii, Morze Norweskie, sieci okrążające i podrywki
bez konserwantów
Polski Producent
filety z A - śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) lub B - śledzia bałtyckiego (Clupea harengus membras) - patrz nadruk przy numerze partii
olej rzepakowy
cebula
cukier
sól
regulator kwasowości: kwas octowy
ocet spirytusowy
przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy
Produkt może zawierać: skorupiaki, jaja, gorczycę, soję, mleko, seler i gluten (z pszenicy i owsa).
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 220
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Nieokreślone opakowanie |
Waga brutto 242
g
Średnia miara (e)
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju
Filety śledziowe wiejskie z cebulką
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Filety śledziowe w oleju Skandynawskie
Filety śledziowe a’la Matjas w oleju Litewskie
Śledzik na raz w oleju z cebulką
Koreczki śledziowe w oleju
Koreczki śledziowe po giżycku
Śledzik na raz z suszonymi pomidorami i ziołami włoskimi
Śledzik na raz pikantny z chilli
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Płaty śledziowe ala Bismarck
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Sałatka warzywna z jajkiem
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Śledź w galarecie z warzywami
Łagodna pasta makrelowa
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Pasta makrelowa
Pasta jajeczna
Makrela w galarecie z warzywami
Ryba po grecku
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Dorsz po grecku
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
ul. Zakładowa 3 89-620 Chojnice, Polska
SEKO S.A. ul. Zakładowa 3 89-620 Chojnice, Polska tel. +48 52 510 81 40 fax +48 52 396 73 51 www.sekosa.pl
SEKO
Marka | SEKO |
Klasyczne połączenie śledzia i oleju z cebulką
SEKO na fali smaku
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów