LISNER
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyjątkowo smaczne i aromatyczne koreczki śledziowe kaszubskie SEKO to przekąska jedyna w swoim rodzaj. Delikatne mięso, solona cebula i sos pomidorowy to połączenie, które zachwyci kubki smakowe każdego konesera ryb. Marynowane śledzie dostarczają dużą dawkę kwasów Omega-3 i witaminy D.
Kraj pochodzenia /FAQ: Północno - Wschodni Atlantyk (FAO 27)
Metoda produkcji: złowione w morzu
Pod obszar połowu, narzędzie połowowe : Morze Północne, Morze Norweskie, Wody Islandii i wody Wysp Owczych, włoki, sieci okrążające i podrywki, niewody
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Płaty śledziowe ala Bismarck
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Śledź w galarecie z warzywami
Sałatka warzywna z jajkiem
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Ryba po grecku
Łagodna pasta makrelowa
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Pasta makrelowa
Pasta jajeczna
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Śledź w galarecie z warzywami
Makrela w galarecie z warzywami
Dorsz po grecku
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Koreczki śledziowe w oleju
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka