LISNER
Śledzik na raz w oleju z cebulką
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czym charakteryzuje się Seko Śledzik na okrągło po kaszubsku? Przede wszystkim dużą zawartością ryby uwielbianej przez miłośników słonawych smaków. Można go zjeść jako przekąskę do obiadu, kolacji lub jako danie podczas przerwy w pracy czy szkole. Opakowanie zawiera 45% śledzia atlantyckiego bez skóry, który został wcześniej zamarynowany. Całość została skomponowana tak, aby słonawa ryba i cebula przyjemnie kontrastowała z łagodnym koncentratem pomidrowym. Seko Śledzik na okrągło po kaszubsku doskonale łączy ze sobą te dwa przeciwstawne smaki! Przekonaj się o tym i spróbuj ryby w okrągłym opakowaniu!
Polski producent
filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
cebula
olej rzepakowy
cukier
koncentrat pomidorowy
sól
regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, mleczan wapnia, lakton kwasu glukonowego
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
suszone pomidory
pietruszka nać suszona
substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu
aromat papryki
Produkt może zawierać: jaja, gorczycę, soję, mleko, seler, i gluten (z pszenicy i owsa).
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Waga brutto 214
g
Średnia miara (e)
Śledzik na raz w oleju z cebulką
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju
Filety śledziowe Wiejskie w oleju z cebulką
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe w oleju
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Filety śledziowe a’la Matjas w oleju Litewskie
Płaty śledziowe ala Bismarck
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Śledź atlantycki filety a la Matjas w oleju
Filety śledziowe w oleju Skandynawskie
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Sałatka warzywna z jajkiem
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe w oleju
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Łagodna pasta makrelowa
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Pasta jajeczna
Pasta makrelowa
Śledź w galarecie z warzywami
Ryba po grecku
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Makrela w galarecie z warzywami
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Dorsz po grecku
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
SEKO
Marka | SEKO |
Marynowane kawałki śledzia z farszem pomidorowo-cebulowym, receptura prosto z Kaszub
SEKO na fali smaku
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.