LUBELLA
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 5,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Lubella wytwarzany jest z wysokiej jakości pszenicy. Specjalny proces mielenia pozwala otrzymać z niej mąkę, dzięki której makaron jest odpowiednio twardy i doskonale sprężysty. Odpowiedni proces suszenia sprawia, że makaron Lubella nie skleja się i zachowuje naturalny zapach oraz złocisty kolor.
Polski Producent
mąka makaronowa pszenna
Produkt może zawierać soję.
Wymiar liczbowy 400
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 408
g
Średnia miara (e)
polski
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron pióra (penne rigate)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron nitki cięte (filini)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron kokardki (farfalle)
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron dla dzieci Psi Patrol - psia łapa
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron świdry (fusili)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron krajanka (tagliatelline)
Makaron sprężynki (do Mac&Cheese)
Makaron fale (tagliatelle mosse)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - literki
Choco Muszelki Zbożowe muszelki o smaku czekoladowym
Choco Kulki Zbożowe kulki o smaku czekoladowym
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 2-3 minuty, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź.
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice, PL
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice, PL www.lubella.pl
Lubella
Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża Współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki. Mielimy zboże we własnym młynie. Łączymy pasję z doświadczeniem.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl Jak odmierzyć 100 g makaronu? Weź 4 gniazda makaronu i gotowe!
Przepis dla Ciebie! Krem szpinakowo - porowy z makaronem Składniki: makaron Lubella Gniazda nitki 200 g bulion warzywny 800 ml masło łyżka 1 por szpinak 100 g Dodatkowo: sól i pieprz Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 40 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Pora pokrój w półplasterki i podsmaż na maśle, aż zmięknie. Zalej bulionem i gotuj 15 minut. Dodaj dokładnie umyty szpinak i całość gotuj jeszcze przez 5 minut. Połącz i ciesz się smakiem! Zmiksuj, dopraw solą i pieprzem. Podawaj z makaronem. Smacznego!