KOGOOT
Bigos wieprzowy z borowikami i kiełbasą żywiecką podsuszaną
Najniższa cena: 21,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Klasyczny przepis. Ulubione danie naszego szefa kuchni. Dzięki zastosowaniu dwóch rodzajów kapusty: kiszonej i białej z dodatkiem śliwki suszonej, borowików oraz miodu, nasz bigos ma łagodny, zbilansowany, lekko kwaśny smak. Solidna porcja mięsa wieprzowego oraz kiełbasy podsuszanej zaspokoi głód każdego.
kapusta kiszona (kapusta biała, marchew, sól), kapusta biała, świeża cebula, olej rzepakowy, łopatka wieprzowa, kiełbasa żywiecka podsuszana, koncentrat pomidorowy,
Bigos wieprzowy z borowikami i kiełbasą żywiecką podsuszaną
Najniższa cena: 21,99 zł
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami
Bigos z kiełbasą
Bigos
Flaki tradycyjne (wołowe)
Najniższa cena: 21,99 zł
Gulasz wieprzowy z ziemniakami
Kociołek zbójnicki
Fasolka po bretońsku z boczkiem wędzonym i kiełbasą podsuszaną
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Strogonow z wieprzowiny
Grochówka z boczkiem wędzonym kiełbasą i kawałkami wieprzowiny
Ziemniaki au gratine
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Klopsiki w sosie musztardowo-miodowym
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Kottbullar - szwedzkie klopsiki w sosie pieczeniowym
Najniższa cena: 25,99 zł
Kurczak gotowany w rosole w sosie koperkowym
Najniższa cena: 24,99 zł
Włożenie zamkniętej puszki do gorącej wody i podgrzewanie jej przez około 10 minut, można również tworzyć puszkę, przełożyć jej zawartość bezpośrednio do garnka i podgrzanie jej.
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej