Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami Spichlerz Rusiecki został przygotowany zgodnie z tradycyjną recepturą. Obok gotowanej kwaszonej kapusty jest w nim mięso, cebula, grzyby, śliwki i pełna gama typowych dla bigosu przypraw, które decydują o jego charakterystycznym smaku. Duży słoik zaspokoi największy głód.
Opakowanie: słoik 470 g
3 min. i gotowe
bez dodatku: substancji konserwujących, fosforanów, mięsa oddzielonego mechanicznie
kapusta kwaszona gotowana 37 %
kapusta biała 16 %
cebula
woda
koncentrat pomidorowy 7 %
mięso wieprzowe 7 %
podgardle wieprzowe 5 %
kiełbasa wieprzowa, drobno rozdrobniona, wędzona, parzona 5 % (mięso wieprzowe 80 %, woda, tłuszcz wieprzowy, sól, izolat białka sojowego, błonnik pszenny, białko zwierzęce wieprzowe, przyprawy, glukoza)
pieczarki 4 %
cukier
warzywa suszone w zmiennych proporcjach (marchew, pietruszka korzeń, pasternak, cebula, por, seler korzeń)
sól
olej roślinny rzepakowy
ekstrakty przypraw
śliwki suszone
aromaty (zawierają seler)
cukier karmelizowany
koncentrat soku cytrynowego
dekstroza
przyprawy
grzyby suszone 0,3 % (podgrzybek, maślak, borowik)
zioła
Produkt może zawierać: gluten (z żyta), mleko łącznie z laktozą, jaja, gorczycę, nasiona sezamu.
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Gluten (z żyta), mleko łącznie z laktozą, jaja, gorczycę, nasiona sezamu
Wymiar liczbowy 470
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 768
g