SPICHLERZ RUSIECKI
Smalec z mięskiem i skwarkami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami Spichlerz Rusiecki został przygotowany zgodnie z tradycyjną recepturą. Obok gotowanej kwaszonej kapusty jest w nim mięso, cebula, grzyby, śliwki i pełna gama typowych dla bigosu przypraw, które decydują o jego charakterystycznym smaku. Duży słoik zaspokoi największy głód.
Opakowanie: słoik 470 g
3 min. i gotowe
bez dodatku: substancji konserwujących, fosforanów, mięsa oddzielonego mechanicznie
kapusta kwaszona gotowana 37 %
kapusta biała 16 %
cebula
woda
koncentrat pomidorowy 7 %
mięso wieprzowe 7 %
podgardle wieprzowe 5 %
kiełbasa wieprzowa, drobno rozdrobniona, wędzona, parzona 5 % (mięso wieprzowe 80 %, woda, tłuszcz wieprzowy, sól, izolat białka sojowego, błonnik pszenny, białko zwierzęce wieprzowe, przyprawy, glukoza)
pieczarki 4 %
cukier
warzywa suszone w zmiennych proporcjach (marchew, pietruszka korzeń, pasternak, cebula, por, seler korzeń)
sól
olej roślinny rzepakowy
ekstrakty przypraw
śliwki suszone
aromaty (zawierają seler)
cukier karmelizowany
koncentrat soku cytrynowego
dekstroza
przyprawy
grzyby suszone 0,3 % (podgrzybek, maślak, borowik)
zioła
Produkt może zawierać: gluten (z żyta), mleko łącznie z laktozą, jaja, gorczycę, nasiona sezamu.
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Gluten (z żyta), mleko łącznie z laktozą, jaja, gorczycę, nasiona sezamu
Wymiar liczbowy 470
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 768
g
Smalec z mięskiem i skwarkami
Smalec z boczkiem i cebulką
Mięsiwo z kurczaka
Flaki wołowe w rosole na bulionie drobiowo-wołowym
Pasztet klasyczny
Mięso w sosie własnym
Mięso szlacheckie z szynką
Udziec z indyka
Podgrzewać w garnku około 3 minuty od czasu do czasu mieszając. Podawać na ciepło z pieczywem lub innymi dodatkami.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
48
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
W produkcie może znaleźć się pestka śliwki bądź jej odłamek.
Spichlerz Rusiecki
Marka | Spichlerz Rusiecki |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Spichlerz Rusiecki Sztuka Polskich Kulinariów