FROSTA
Warzywa do piekarnika ziemniaki cukinia marchew
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
ZUPA BOTWINKA
MIESZANKA WARZYWNA
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
warzywa w zmiennych proporcjach: 30 % burak liściowy (BL) lub burak ćwikłowy młode liście (BC)*
burak ćwikłowy korzeń
ziemniaki
marchew
cebula
koper
*symbol użytego surowca (BL, BC) podany w okienku przy numerze partii
Produkt może zawierać: seler, gorczycę, mleko, jaja, soję, zboża zawierające gluten.
Wysoka zawartość błonnika
warzywa w zmiennych proporcjach: 30 % burak liściowy (BL) lub burak ćwikłowy młode liście (BĆ)*, ziemniaki, burak ćwikłowy korzeń, marchew, cebula, koper.
*symbol użytego surowca (BL, BC) podany w okienku przy numerze partii
Produkt może zawierać: seler, gorczycę, mleko, jaja, soję, zboża zawierające gluten.
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torba |
g
Średnia miara (e)
Opakowanie wrzuć do żółtego kosza
Warzywa do piekarnika ziemniaki cukinia marchew
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Warzywa na patelnię klasyczne
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Warzywa na patelnię w stylu Azjatyckim
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Warzywa na patelnię ulubione
Cena przed obniżką: 7,49 zł
Warzywa do piekarnika kalafior fasola marchew
Cena przed obniżką: 7,55 zł
Mieszanka chińska mrożona
Szpinak z sosem śmietankowym mrożony
Warzywa na patelnię Italian style mix
Warzywa na patelnię Mexican style mix
Warzywa na patelnię wok mix
Warzywa na patelnię w koperkiem i pietruszką
Zupa z fasolką szparagową żółtą mrożona
Warzywa na patelnię orientalne
Warzywa na patelnię klasyczne
Warzywa na patelnię po włosku
Warzywa na patelnię po hiszpańsku
Warzywa na patelnię po polsku
Warzywa na patelnię po meksykańsku
Zupa botwinka mrożona
Warzywne risotto z patelni
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Kaszetka z batatami
Kaszetka z jarmużem
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Paluszki warzywne
Burgery z batata i marchewki mrożone
Burgery z kalafiora i brokuła mrożone
Burgery ze szpinaku z bazylią mrożone
Makaron z grochu z warzywami
Komosa ryżowa z warzywami
Kaszetka z zieloną fasolką
Danie gotowe meksykańskie
Danie gotowe chińskie
Sałatka jarzynowa mrożona
Falafel z cieciorki i kukurydzy
Bakłażany grillowane
Trio warzyw grillowanych
Danie gotowe włoskie
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Barszcz ukraiński mrożony
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Zupa jarzynowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Zupa fasolowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Zupa jesienno-zimowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Sok jabłkowy 100%
Sok pomidorowy
Sok 100% Multiwitamina
Brokuły różyczki mrożone
Szpinak liście mrożony
Szpinak rozdrobniony mrożony
Groszek zielony mrożony
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Maliny mrożone
Mieszanka chińska mrożona
bez rozmrażania Garnek: Podsmażyć mieszankę na 3 łyżkach oleju, następnie dodać 750 ml gorącego bulionu lub wywaru. Gotować na małym ogniu pod przykryciem około 15 minut. W międzyczasie doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i cytryną. Pod koniec gotowania dodać śmietankę.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 1 dzień ** -12 °C - 2 tygodnie *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
CHRONIĆ PRZED ROZMROŻENIEM. NIE ZAMRAŻAĆ POWTÓRNIE.
Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura/ okres przechowywania):
* - 6 o C - 1 dzień
** - 12 o C - 2 tygodnie
*** poniżej - 18 o C - do daty podanej na opakowaniu
Al. Jerozolimskie 181 B 02-222 Warszawa
Polski Ogród Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 181 B 02-222 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Marchewka mini Hortex Zupa grzybowa Hortex Szpinak liście
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Tarta z botwinką i kozim serem Ilość porcji: 4 Składniki: - 1 arkusz ciasta francuskiego - 1 opakowanie zupy z botwinki Hortex - 50 ml śmietany 30 % - 1 pęczek koperku - 150 g sera koziego "rolada" - 3 łyżki prażonego słonecznika - 80 g oliwy - sól, pieprz Gotowe w 40 minut Przygotowanie: Na patelni podgrzewamy 70 g oliwy i dodajemy posiekany koperek. Zostawiamy na 5 minut, następnie przecedzamy przez sitko. Odstawiamy oliwę koperkową do schłodzenia. Na pozostałej oliwie podsmażamy zupę Botwinka Hortex. Doprawiamy solą i pieprzem. Połowę mieszanki miksujemy ze śmietaną. Ciasto francuskie rozwijamy i zawijamy brzegi, następnie nakłuwamy i podpiekamy w piekarniku nagrzanym do temperatury 190 ℃ do zrumienienia. Smarujemy masą botwinkową, na wierzch układamy pozostałą mieszankę. Zapiekamy 25-30 minut w 190 ℃. Następnie układamy pokruszony ser kozi, polewamy koperkową oliwą i posypujemy prażonym słonecznikiem.