HORTEX
Zupa botwinka mrożona
Cena przed obniżką: 9,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka warzyw do piekarnika FROSTA z dodatkiem smażonych ziemniaków, cukinii, marchewki i ziół to pyszny i zdrowy przepis na szybki obiad lub kolację. Już w 20 minut masz gotowe danie, dzięki czemu gotowanie jest proste i smaczne. Zaoszczędź czas i jedz zdrowo na co dzień!
Opakowanie 400 g
bez wzmacniaczy smaku, bez barwników i aromatów
100 % naturalnego smaku
zapiecz lub usmaż
warzywa 74 % (marchew 35 %, cukinia 22 %, cebula)
smażone ziemniaki 22 % (w formie łódeczek, idealne do zapiekania) (ziemniaki, zawiera olej słonecznikowy i/lub olej rzepakowy, dekstroza, sól)
woda
czosnek (ząbki krojone i dodawane do warzyw bezpośrednio podczas produkcji)
bazylia 0,5 % (uprawiana specjalnie dla FRoSTY, siekana i mrożona tuż po zebraniu)
sól (bez substancji przeciwzbrylających)
oregano 0,2 % (siekane i mrożone tuż po zebraniu)
pieprz czarny (mielony tuż przed doprawieniem warzyw)
Produkt może zawierać gluten, ryby, soję, mleko, seler, jaja, gorczycę, skorupiaki, mięczaki.
Zapachy | Nie zawiera |
Barwniki | Nie zawiera |
Wzmacniacze smaku | Nie zawiera |
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
Do recyklingu - wrzuć do żółtego pojemnika
Zupa botwinka mrożona
Cena przed obniżką: 9,49 zł
Zupa z fasolką szparagową żółtą mrożona
Cena przed obniżką: 9,49 zł
Sałatka jarzynowa mrożona
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Mieszanka chińska mrożona
Warzywa na patelnię Italian style mix
Warzywa na patelnię ulubione
Warzywa na patelnię w stylu Azjatyckim
Warzywa na patelnię klasyczne
Warzywa na patelnię Mexican style mix
Warzywa na patelnię w koperkiem i pietruszką
Warzywa na patelnię wok mix
Warzywa na patelnię klasyczne
Warzywa na patelnię orientalne
Warzywa na patelnię po meksykańsku
Warzywa na patelnię po hiszpańsku
Warzywa na patelnię po polsku
Warzywa na patelnię po włosku
Warzywa do piekarnika kalafior fasola marchew
Warzywa do piekarnika ziemniaki cukinia marchew
Szpinak z sosem śmietankowym mrożony
Burgery z kalafiora i brokuła mrożone
Burgery ze szpinaku z bazylią mrożone
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Burgery z batata i marchewki mrożone
Makaron z grochu z warzywami
Kaszetka z batatami
Kaszetka z jarmużem
Paluszki warzywne
Komosa ryżowa z warzywami
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Warzywne risotto z patelni
Danie gotowe chińskie
Danie gotowe meksykańskie
Trio warzyw grillowanych
Falafel z cieciorki i kukurydzy
Kaszetka z zieloną fasolką
Danie gotowe włoskie
Bakłażany grillowane
Złote paluszki rybne z fileta mrożone (opakowanie rodzinne)
Złote paluszki rybne z fileta mrożone
Ryba z pieca z brokułami mrożona
Steki rybne z fileta mrożone
Warzywa na patelnię Italian style mix
Warzywa na patelnię ulubione
Warzywa na patelnię w stylu Azjatyckim
Warzywa na patelnię klasyczne
Warzywa na patelnię Mexican style mix
Warzywa na patelnię w koperkiem i pietruszką
Warzywa na patelnię wok mix
Kurczak z kluseczkami mrożony
Kurczak z makaronem po azjatycku mrożony
Paella danie z krewetkami po hiszpańsku mrożona
Ryba z pieca ze szpinakiem mrożona
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Mikrofalówka: Do odpowiedniego naczynia wrzuć zamrożone warzywa. Podgrzewaj pod przykryciem przy mocy 600 w przez 11 minut. Przed podaniem dokładnie wymieszaj.
Piec w piekarniku(Od postaci zamrożonej):Głodny? To działamy! Sposób przygotowania jednego opakowania Piekarnik: Rozgrzej piekarnik do 200°C (termoobieg). Zawartość opakowania umieść na blasze na papierze do pieczenia, polej 2-3 łyżkami oleju lub oliwy z oliwek. Piecz około 20 minut.
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):Patelnia: Na patelnię wlej 1-2 łyżki oleju. Wrzuć zamrożone warzywa i smaż na średnim ogniu przez 7 minut, od czasu do czasu mieszając.
Najlepiej spożyć przed: patrz nadruk w białym polu kodowym. Przechowywać w temperaturze poniżej -18°C. Przechowywanie w domu * (-6°C) 4 dni ** (-12°C) 3 tygodnie *** (-18°C) do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk w białym polu kodowym) Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
Pyszny przepis na warzywa! Warzywa z pikantnym dipem pomidorowym. Składniki: Warzywa do piekarnika (400 g), 250 ml soku pomidorowego, 5 łyżek masła, 2 łyżki ostrego sosu chili np. sriracha, 1 łyżka soku z cytryny, 1 łyżeczka cukru brązowego, sól Przygotowanie: - warzywa przygotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu - wrzuć do garnka pozostałe składniki - podgrzewaj do zgęstnienia - dopraw solą - warzywa podaj z przygotowanym dipem i gotowe!
FRoSTA
Marka | Frosta |
Wstęga Möbiusa
100 % naturalnego smaku Przygotowaliśmy dla Ciebie naturalnie pyszne Warzywa do piekarnika - bez barwników, aromatów, wzmacniaczy smaku i substancji konserwujących*. Zadbaliśmy, aby smakowały jak najlepiej! Gdy warzywa dojrzeją, są zbierane z pola i jak najszybciej zamrażane - dzięki temu na Twoim talerzu są soczyste i chrupiące. Przyprawiamy je również świeżymi ziołami zamrożonymi tuż po zbiorach. Umyte, obrane i pokrojone - tylko czekają na Twoje kulinarne, pełne smaku pomysły. FRoSTA. Smaczna i prosta. *Czy wiesz, że... Mrożonki nie potrzebują substancji konserwujących, dlatego w naszych Warzywach do piekarnika ich nie znajdziesz - to proste!
Sprawdź skąd pochodzą nasze składniki na www.frosta.pl Więcej inspiracji na www.frosta.pl Czy wiesz, że... Mrożenie pozwala zachować witaminy i wartości odżywcze zawarte w warzywach na długi czas.