HORTEX
Szpinak rozdrobniony mrożony
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
szpinak
Produkt może zawierać: seler, gorczycę, mleko, jaja, soję, zboża zawierające gluten.
wysoka zawartość błonnika
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
Opakowanie wrzuć do żółtego kosza
Szpinak rozdrobniony mrożony
Szpinak liście mrożony
Szpinak siekany mrożony
Szpinak mrożony BIO
Szpinak siekany mrożony
Szpinak w liściach mrożony
z przyprawą włoską mrożone
Cena przed obniżką: 7,99 zł
mrożone
Cena przed obniżką: 7,99 zł
z przyprawą orientalną mrożone
Cena przed obniżką: 7,99 zł
z koperkiem mrożone
Cena przed obniżką: 7,99 zł
z bazylią i tymiankiem mrożone
Cena przed obniżką: 7,99 zł
z ziołami i papryką mrożone
Cena przed obniżką: 7,99 zł
ze szpinakiem
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Zupa ogórkowa z koperkiem mrożona
Jagody leśne mrożone
Groszek zielony mrożony
Truskawki mrożone
Zupa jarzynowa mrożona
Zupa fasolowa mrożona
Zupa botwinka mrożona
Zupa królewska mrożona
bez rozmrażania Patelnia: Na patelnię wlać 2 łyżki oliwy, wyłożyć z opakowania zamrożone liście szpinaku, dodać 150 ml wody, smażyć przez ok. 12 minut. Pod koniec smażenia dodać sól, pieprz, wyciśnięty czosnek, ewentualnie śmietanę lub ser.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) *-6 °C - 4 dni **-12 °C - 1 miesiąc ***poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
Maks. temp. °C -18
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Zupa królewska Hortex Kapuśniak z kiszonej kapusty Hortex Szpinak rozdrobniony
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Quiche ze szpinakiem Składniki: - Szpinak liście Hortex - 1 opakowanie - ciasto francuskie (świeże lub rozmrożone) - 270 g sera feta - 200 ml śmietany 30 % - 2 jajka - 2 łyżki masła - 1 łyżka oliwy - 3 ząbki czosnku - sól, pieprz Gotowe w 40 minut Przygotowanie: Szpinak usmaż na maśle. Dopraw solą, pieprzem i czosnkiem. Całość pozostaw do ostygnięcia. Formę do tarty posmaruj oliwą i wyłóż nią ciasto. Nakłuj widelcem ciasto, wyłóż masę szpinakową, a na wierzchu ułóż plastry sera. Jajka wymieszaj ze śmietaną i polej tartę. Piecz 30 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 200 °C. Podawaj na ciepło lub zimno.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.