PIK-NIK Kids
Paluszki serowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Połączenie kremowego i łagodnego w smaku sera Gouda z wyrazistym, ostrym wasabi. Nie tylko przyciąga spojrzenia i ciekawość swoim zielonym intensywnym kolorem. Jego smak też stanowi nie lada gratkę. Wyraźny i wyczuwalny zapach wasabi, zwiastuje niesamowite doznania smakowe. Ser w smaku jest wyczuwalnie pikantny, przy czym jednocześnie kremowy.
pasteryzowane MLEKO, mieszanka przypraw 2,5 % [chrzan, wasabi w proszku (chrzan w proszku, GORCZYCA w proszku, chrzan japoński wasabi), nasiona GORCZYCY], sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, aromat, barwniki: E 141, ekstrakt z kurkumy
Zawiera MLEKO (łącznie z laktozą), GORCZYCA.
Może zawierać GLUTEN.
Paluszki serowe
Ser twardy dojrzewający 12-miesięczny (klinek)
Ser twardy dojrzewający 18-miesięczny (klinek)
Ser Parmigiano Reggiano
Paluszki serowe
Pecorino Romano ser z mleka owczego twardy w kawałku
Ser twardy dojrzewający (tarty)
Ser twardy dojrzewający (płatki)
Ser kozi z ziołami śródziemnomorskimi
Ser gouda z dzikim czosnkiem
Ser Gouda czerwone pesto
Ser Mimolette
Ser twardy klinek
Ser cheddar Mild Red
Ser cheddar Mild White
Ser Hiszpański
Ser Manchego
Ser Wasabi
Ser Tricolore
Ser twardy dojrzewający (kostka)
MEELANIA Ser kozi
Ser Parmigiano Reggiano 18 msc. Black Premium DOP
Snack - Przekąska serowa z parmezanu 5x20g
Ser Viva Espania z truflą
Ser owczy Pecorino Peperoncino z papryczką chilli
Ser Provolone Piccante
Ser Gruyere I.G.P.
Ser kozio/owczy
Ser kozi z ziołami śródziemnomorskimi
Ser kozi//Kozieradka
Ser kozi z winem
Ser gouda z dzikim czosnkiem
Ser Gouda zielone pesto
Ser Gouda z truflami
Ser Gouda pomidory i oliwki
Ser Gouda czerwone pesto
Ser Gouda z pieprzem
Ser Mimolette
Ser gouda
Ser cheddar Mild Red
Ser cheddar Mild White
Ser Hiszpański
Ser Manchego
Tak interesujący ser będzie urozmaiceniem i ozdobą każdej deski serów. Jego smak zaciekawi i urzeknie nie tylko miłośników sushi. Pokochają go też smakosze i wielbiciele pikantnych dodatków na talerzu.
Ser Wasabi bardzo dobrze współgra z marynowanymi warzywami, jak pikle, marynowaną papryką czy warzywami korzeniowymi. To połączenie sprawdzi się wraz ze świeżym chlebem i masłem. Jego półtwarda konsystencja pozwala na dowolne krojenie i ścieranie go do potraw.