DŻIUGAS
Ser twardy dojrzewający 12-miesięczny (klinek)
Najniższa cena: 11,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Oryginalny francuski ser twardy, o lekko pikantnym smaku i aromacie. Charakteryzuje go jasnożółty, zwarty lecz kruchy miąższ z rzadko rozsianymi oczkami wielkości ziaren grochu. Ser Gruyere Entremont jest doskonałym składnikiem wielu dań, w tym także tradycyjnej szwajcarskiej potrawy fondue. Produkowany z mleka krowiego, surowego. Zawiera 47% tłuszczu.
mleko surowe krowie
sól
bakterie fermentacji kwasu mlekowego
podpuszczka zwierzęca (cielęca)
Minimum 47 % tłuszczu w suchej masie, porcja
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torba |
Waga brutto 216
g
Średnia miara (e)
Ser twardy dojrzewający 12-miesięczny (klinek)
Najniższa cena: 11,49 zł
Ser twardy dojrzewający (płatki)
Najniższa cena: 6,29 zł
0% taniej
Ser twardy dojrzewający (kostka)
Najniższa cena: 9,69 zł
25% taniej
Snack - Przekąska serowa z parmezanu 5x20g
Najniższa cena: 18,49 zł
Paluszki serowe
Ser twardy dojrzewający (tarty)
Paluszki serowe
Ser twardy dojrzewający 18-miesięczny (klinek)
Ser owczy Pecorino Peperoncino z papryczką chilli
Pecorino Romano ser z mleka owczego twardy w kawałku
Ser Gruyere I.G.P.
Ser Hiszpański
Ser Tricolore
Ser Wasabi
Ser Manchego
Ser kozi z ziołami śródziemnomorskimi
Ser Bursztyn (klinek)
Ser Viva Espania z truflą
Ser Mimolette
Ser Parmigiano Reggiano 18 msc. Black Premium DOP
Ser żółty Królewiecki szwajcar w kawałku
Ser żółty do tarcia w kawałku
Ser cheddar Mild Red
Ser cheddar Mild White
Ser twardy klinek
Ser Provolone Piccante
Ser Szafir
MEELANIA Ser kozi
Przechowywać w temperaturę: +2 °C/ +8 °C max. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni. Najlepiej spożyć przed: patrz z przodu opakowania.
5
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
25 Faubourg des Balmettes CS 50029 74001 Annecy Cedex Francja
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Entremont Alliance, 25 Faubourg des Balmettes CS 50029 74001 Annecy Cedex Francja
Entremont
Marka | Entremont |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Chronione oznaczenie geograficzne