PIK-NIK Kids
Paluszki serowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Oryginalny francuski ser twardy, o lekko pikantnym smaku i aromacie. Charakteryzuje go jasnożółty, zwarty lecz kruchy miąższ z rzadko rozsianymi oczkami wielkości ziaren grochu. Ser Gruyere Entremont jest doskonałym składnikiem wielu dań, w tym także tradycyjnej szwajcarskiej potrawy fondue. Produkowany z mleka krowiego, surowego. Zawiera 47% tłuszczu.
mleko surowe krowie
sól
bakterie fermentacji kwasu mlekowego
podpuszczka zwierzęca (cielęca)
Minimum 47 % tłuszczu w suchej masie, porcja
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torba |
Waga brutto 216
g
Średnia miara (e)
Paluszki serowe
Ser twardy dojrzewający 12-miesięczny (klinek)
Ser twardy dojrzewający 18-miesięczny (klinek)
Ser Parmigiano Reggiano
Paluszki serowe
Pecorino Romano ser z mleka owczego twardy w kawałku
Ser twardy dojrzewający (tarty)
Ser twardy dojrzewający (płatki)
Ser kozi z ziołami śródziemnomorskimi
Ser gouda z dzikim czosnkiem
Ser Gouda czerwone pesto
Ser Mimolette
Ser twardy klinek
Ser cheddar Mild Red
Ser cheddar Mild White
Ser Hiszpański
Ser Manchego
Ser Wasabi
Ser Tricolore
Ser twardy dojrzewający (kostka)
MEELANIA Ser kozi
Ser Parmigiano Reggiano 18 msc. Black Premium DOP
Snack - Przekąska serowa z parmezanu 5x20g
Ser Viva Espania z truflą
Ser owczy Pecorino Peperoncino z papryczką chilli
Ser Provolone Piccante
Ser Gruyere I.G.P.
Przechowywać w temperaturę: +2 °C/ +8 °C max. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni. Najlepiej spożyć przed: patrz z przodu opakowania.
5
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
25 Faubourg des Balmettes CS 50029 74001 Annecy Cedex Francja
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Entremont Alliance, 25 Faubourg des Balmettes CS 50029 74001 Annecy Cedex Francja
Entremont
Marka | Entremont |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Chronione oznaczenie geograficzne