MLEKPOL
Ser Gouda w kawałku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Połączenie tradycyjnego sera z tym unikalnym przysmakiem, to niezwykłe doznania smakowe. Zachwycimy nim bliskich, a potrawy z jego dodatkiem będą wspominane bez końca. Gouda z dodatkiem trufli to ser w jasnym kolorze z widocznymi małymi kawałkami trufli. Słony smak uzupełnia intensywny smak dodatków. Łatwo się go kroi, w plastry lub kostkę.
pasteryzowane MLEKO, sól, trufle 0,8 % (letnia trufla, woda, sól, aromat), kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna.
Zawiera MLEKO (łącznie z laktozą).
Może zawierać GLUTEN oraz GORCZYCĘ.
Ser Gouda w kawałku
Ser Gouda w kawałku
Ser Gouda pomidory i oliwki
Ser Gouda z truflami
Ser gouda z dzikim czosnkiem
Ser Gouda zielone pesto
Ser Gouda czerwone pesto
Ser Gouda z pieprzem
Ser gouda
Ser Gouda - kostki
Ser gouda Beemster medium
Ser Gouda blok
Ser kozio/owczy
Najniższa cena: 12,99 zł
Ser Hiszpański
Najniższa cena: 12,99 zł
Ser kozi//Kozieradka
Najniższa cena: 15,59 zł
Ser kozi z ziołami śródziemnomorskimi
Ser kozi z winem
Ser owczy Pecorino Peperoncino z papryczką chilli
Ser Gouda zielone pesto
Ser gouda z dzikim czosnkiem
Ser Gouda pomidory i oliwki
Ser Gouda czerwone pesto
Ser Gouda z pieprzem
Ser Manchego
Ser Wasabi
Ser Tricolore
Ser Mimolette
Ser gouda
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze od +1°C do +8°C
Doskonałe połączenie smakowe czyni go serem wysokiej klasy. Serwowany jako przekąska, otworzy przed Tobą pełnię swoich smakowych doznań. Zwłaszcza w połączeniu z czerwonym wytrawnym winem. Idealnie komponuje się również z konfiturami oraz słodkimi owocami takimi jak winogrona i truskawki. W tradycyjnym połączeniu z chrupkim chlebem i świeżym masłem, urzeknie wszystkich domowników oraz gości. Możesz zetrzeć go do makaronu ze szparagami i szpinakiem, gdzie dopełni kremowy sos i smak warzyw. Dodany do zapiekanek niewątpliwie wzbogaci je o doskonały aromat. W każdej potrawie będzie stanowił jej zwieńczenie. A zachwyty nad aromatem i smakiem nie będą milknąć, zachęcając do eksperymentowania i odkrywania tego sera.