MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Sos barbecue
Najniższa cena: 6,15 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Majestic Kadai Curry to danie inspirowane regionalnymi smakami Indii oraz tajnikami tradycyjnej sztuki kulinarnej wywodzącej się z najlepszych pałaców. Potrawa ta jest przygotowana na wolnym ogniu, na bazie soczystych, słodkich pomidorów oraz starannie dobranyvh przypraw. Danie to sprawi, że poczujesz się jak na królewskiej uczcie.
Woda, pomidory, cebula, rafinowany olej słonecznikowy, koncentrat pomidorowy, modyfikowana skrobia z tapioki, pasta z czosnku i imbiru (czosnek, imbir, woda), sól jodowana, kolendra w proszku, czerwone chili w proszku, kwas (kwas mlekowy), pasta z zielonego chili, zielone chii, ekstrakt z papryki, kurkuma w proszku, kminek w proszku. Produkt może zawierać orzechy nerkowca, gorczycę, mleko, sezam, soję, siarczyny, pszenicę oraz seler.
Produkt może zawierać orzechy nerkowca, gorczycę, mleko, sezam, soję, siarczyny, pszenicę oraz seler.
Sos barbecue
Najniższa cena: 6,15 zł
Sos koreański
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos chiński
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos korzenny Worcester
Najniższa cena: 6,99 zł
Sos chili (pikantny)
Najniższa cena: 14,99 zł
Sos tajski
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos z nerkowców o smaku serowo-pomidorowym (wegański) bezglutenowy
Najniższa cena: 12,79 zł
22% taniej
Sos z nerkowców o smaku serowym (wegański) bezglutenowy
Najniższa cena: 12,79 zł
22% taniej
Sos barbecue SWEET 'n SPICY (słodko-pikantny)
Najniższa cena: 19,99 zł
25% taniej
Sos chili (lekko pikantny)
Najniższa cena: 14,99 zł
Sos barbecue SWEET 'n MILD (słodko-łagodny)
Najniższa cena: 19,99 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Guau Guacamole
Sos Teriyaki
Sos Słodkie Chili
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Sos ostrygowy
Sos rybny
Sambal Oelek (sos chili)
Sos sriracha
Sos śmietanowy z dodatkiem czarnej trufli (świeży)
Sos śmietanowy a la carbonara z wędzonym boczkiem i żółtkiem (świeży)
Sos słodko- kwaśny
Sos korzenny Worcestershire
Sos sriracha mayo
Sos Aioli (czosnkowy) BIO
Sos sriracha
Sos pikantny Chipotle z czerwonych papryczek (wędzonych)
Sos pikantny z czerwonych papryczek
Marynata teriyaki
Sos Hot Chili (ostry)
Sos śmietanowy z dodatkiem 4 serów włoskich (świeży)
Sos Tikka Masala
Sos tajski curry z małymi kolbami kukurydzy
Sos ostrygowy
Sos Sweet&Spicy (słodko-ostry)
Sos sriracha z trawą cytrynową
Sos rybny
Chilli (koncentrat)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nie wymaga przechowywania w lodówce. Zużyć bezpośrednio po otwarciu. Nie używać, jeśli torebka jest uszkodzona lub napuchnięta.
1. Rozgrzej na patelni (na średniej mocy palnika) 2 łyżki oleju. Dodaj 280 g mięsa, ryby bądź warzyw. Smaż do lekkiego zrumienienia. 2. Dodaj sos Raasa i 100 ml wody. Duś, od czasu do czasu mieszając, do momentu aż mieso, ryba lub warzywa będą ugotowane. 3. Podawaj ze swoimi ulubionymi ryżem lub pitą.