TABASCO
Sos pikantny z czerwonych papryczek
Najniższa cena: 13,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Regal Tikka Masala to danie inspirowane regionalnymi smakami Indii oraz tajnikami tradycyjnej sztuki kulinarnej wywodzącej się z najlepszych pałaców. Sos ten został przygotowany na bazie soczystych pomidorów z kremowymi orzechami nerkowca i aromatycznymi przyprawami. Danie to sprawi, że poczujesz się jak na królewskiej uczcie.
Woda, pasta z ORZECHÓW NERKOWCA i cebuli (woda, ORZECHY NERKOWCA, cebula w proszku), śmietana kokosowa (25 %), cebula, koncentrat pomidorowy (6 %), ORZECHY NERKOWCA (6 %), cukier, rafinowany olej słonecznikowy, modyfikowana skrobia z tapioki, czerwone chili w proszku, sól (chlorek sodu, chlorek potasu), czosnek, kwas (kwas mlekowy), zielona pasta chili, kolendra w proszku, ekstrakt z papryki, kminek w proszku, zielone chili, zagęszczasz (guma guar), zielony kardamon w proszku, kurkuma w proszku, cynamon w proszku. Produkt może zawierać gorczycę, mleko, sezam, soję, siarczyny, pszenicę oraz seler.
Produkt może zawierać gorczycę, mleko, sezam, soję, siarczyny, pszenicę oraz seler.
Sos pikantny z czerwonych papryczek
Najniższa cena: 13,99 zł
Sos indyjski w stylu Tikka Masala
Sos słodko- kwaśny
Sos rybny
Sos ostrygowy
Sambal Oelek (sos chili)
Sos Teriyaki (gęsty)
Guau Guacamole
Sos śmietanowy z dodatkiem 4 serów włoskich (świeży)
Sos korzenny Worcestershire
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Sos sriracha mayo
Sos śmietanowy a la carbonara z wędzonym boczkiem i żółtkiem (świeży)
Sos śmietanowy z dodatkiem czarnej trufli (świeży)
Sos Hot Chili (ostry)
Sos ostrygowy
Sos sriracha z trawą cytrynową
Sos chiński
Sos koreański
Sos tajski
Chilli (koncentrat)
Sos tajski curry z małymi kolbami kukurydzy
Sos Aioli (czosnkowy) BIO
Marynata teriyaki
Sos korzenny Worcester
Sos z nerkowców o smaku serowo-pomidorowym (wegański) bezglutenowy
Sos z nerkowców o smaku serowym (wegański) bezglutenowy
Sos rybny
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nie wymaga przechowywania w lodówce. Zużyć bezpośrednio po otwarciu. Nie używać, jeśli torebka jest uszkodzona lub napuchnięta.
1. Rozgrzej na patelni (na średniej mocy palnika) 2 łyżki oleju. Dodaj 280 g mięsa, ryby bądź warzyw. Smaż do lekkiego zrumienienia. 2. Dodaj sos Raasa i 100 ml wody. Duś, od czasu do czasu mieszając, do momentu aż mięso, ryba lub warzywa będą ugotowane. 3. Podawaj ze swoimi ulubionymi ryżem lub pitą.