WINIARY
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,59 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bezglutenowy budyń o smaku śmietankowym to łatwy i szybki w przygotowaniu deser. Jest przysmakiem zarówno młodszych, jak i starszych łasuchów. Kisiele Celiko produkowane są wg tradycyjnych i sprawdzonych receptur, zgodnie z reżimami produkcji bezglutenowej oraz bez dodatku cukru. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji po ok. 150 g. Produkt posiada certyfikat bezglutenowości. Celiko to polska firma zajmująca się produkcją certyfikowanych produktów bezglutenowych.
Skrobia kukurydziana, skrobia ziemiaczana, aromat, barwnik, ryboflawina
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,59 zł
Budyń o smaku śmietankowym bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 3,79 zł
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru)
Najniższa cena: 1,60 zł
Budyń o smaku śmietankowym
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru) bezglutenowy
Proszek do pieczenia bezglutenowy (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 2,15 zł
Galaretka o smaku truskawkowym (bez cukru) bezglutenowa
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka przezroczysta o smaku owoców leśnych (bez cukru) bezglutenowa
Najniższa cena: 2,79 zł
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,09 zł
Galaretka o smaku cytrynowym (bez cukru) bezglutenowa
Najniższa cena: 2,79 zł
Ciasto biszkoptowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 4,39 zł
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,35 zł
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Ciasto kruche bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 4,55 zł
Śnieżynka - bita śmietana w proszku bezglutenowa
Budyń o smaku jagodowym (bez cukru) bezglutenowy
Ciasto brownie bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Soda oczyszczona bezglutenowa
Muffiny klasyczne (z foremkami) bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Kakao ekstra ciemne bezglutenowe
Kakao ekstra ciemne bezglutenowe
Najniższa cena: 12,25 zł
Z 0,5 l zimnego mleka odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.