AMYLON
Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Dodatki do wypieków Celiko to produkty będące elementem uzupełniającym ofertę produktów bezglutenowych firmy Celiko. Idealnie nadają się do przygotowywania domowych ciast i wypieków, a także jako składnik deserów różnego typu. Są wytwarzane z wysokiej jakości składników, zgodnie ze standardami produkcyjnymi związanymi z produkcją bezglutenową i dietetyczną. Proszek do pieczenia bezglutenowy 30g. Produkty Celiko oznaczone są symbolem przekreślonego kłosa, który nadawany jest przez Europejski System Licencyjny. Program ten jest prowadzony przez Europejskie Zrzeszenie Stowarzyszeń Osób z Celiakią. Wyroby posiadające ten symbol, nie zawierają więcej niż 20 ppm glutenu (0,02 %) co potwierdzają badania w akredytowanym laboratorium.
opakowanie na 1 kg maki
regulator kwasowości: difosforany
substancja spulchniająca: węglany sodu
skrobia ziemniaczana
skrobia kukurydziana
Produkt bezglutenowy.
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 30
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 32
g
Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,79 zł
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 8,79 zł
Proszek do pieczenia BIO
Najniższa cena: 2,29 zł
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Soda oczyszczona
Soda oczyszczona
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia BIO (na 0,5 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Proszek do pieczenia bezglutenowy (na 1 kg mąki)
Amoniak spożywczy do wypieków
Proszek do pieczenia z przyprawą do piernika bezglutenowy BIO (na 05 kg mąki)
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń o smaku jagodowym (bez cukru) bezglutenowy
Galaretka przezroczysta o smaku owoców leśnych (bez cukru) bezglutenowa
Galaretka o smaku truskawkowym (bez cukru) bezglutenowa
Galaretka o smaku cytrynowym (bez cukru) bezglutenowa
Ciasto kruche bezglutenowe
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Używać zgodnie z opisem na opakowaniu.
Znak przekreślonego kłosa - PL-064-021
Babka piaskowa: Składniki: - 150 g skrobi ziemniaczanej, - 100 g cukru, - 125 g margaryny, - 2 jaja, - 1 cukier wanilinowy Celiko, - 1 łyżeczka proszku do pieczenia Celiko. Sposób przyrządzenia: Margarynę rozpuścić i ostudzić do temperatury pokojowej. Jaja z cukrem i cukrem wanilinowym ubić w mikserze na puszystą masę; dodać rozpuszczoną margarynę ciągle miksując. Dodać stopniowo skrobię wymieszaną z proszkiem do pieczenia, miksować do uzyskania gładkiej masy. Piec około 1 godziny w temp. 170-180°C. Smacznego!
Celiko
Marka | Celiko |
Znak przekreślonego kłosa