DELECTA
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Celiko to polska firma zajmująca się produkcją certyfikowanych produktów bezglutenowych. Galaretka bez cukru o smaku truskawkowym Celiko to doskonały produkt dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Można użyć ją do ciast, deserów i koktajli. Produkty Celiko oznaczone są symbolem przekreślonego kłosa, który nadawany jest przez Europejski System Licencyjny. Program ten jest prowadzony przez Europejskie Zrzeszenie Stowarzyszeń Osób z Celiakią. Wyroby posiadające ten symbol, nie zawierają więcej niż 20 ppm glutenu (0,02%) co potwierdzają badania w akredytowanym laboratorium.
Żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok truskawkowy w proszku 1% (maltodekstryna, sok truskawkowy), aromat, barwnik: koszenila
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Galaretka o smaku truskawkowym (bez cukru) bezglutenowa
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku truskawkowym bezglutenowa
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Galaretka przezroczysta o smaku owoców leśnych (bez cukru) bezglutenowa
Najniższa cena: 2,79 zł
Galaretka o smaku cytrynowym (bez cukru) bezglutenowa
Najniższa cena: 2,79 zł
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,35 zł
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,09 zł
Proszek do pieczenia bezglutenowy (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 2,15 zł
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Ciasto kruche bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 4,55 zł
Ciasto biszkoptowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 4,39 zł
Śnieżynka - bita śmietana w proszku bezglutenowa
Budyń o smaku jagodowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru) bezglutenowy
Soda oczyszczona bezglutenowa
Ciasto brownie bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Muffiny klasyczne (z foremkami) bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Kakao ekstra ciemne bezglutenowe
Zawartość opakowania wyspać do 1/2 l przegotowanej, gorącej wody (nie gotować). Dokładnie wymieszać, aż do rozpuszczenia i wystudzić. Według uznania można dodać do galaretki słodzik lub cukier (około 3 - 4 łyżki). Wlać do naczynia i wstawić do lodówki, aby galaretka stężała. W czasie upałów należy użyć mniej wody ok. 400 ml.