KUCHNIA KACHNY
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Fasolka w słoiku z kiełbasą i boczkiem w sosie pomidorowym marki Spichlerz Rusiecki to sycące i smaczne danie, idealne na szybki obiad. Wybierz Spichlerz Rusiecki dla tradycyjnego smaku i wygody.
Spichlerz Rusiecki Fasolka z kiełbasą jałowcową i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym słoik 470 g
bez dodatku: substancji konserwujących, barwników, skrobi modyfikowanej
3 min. i gotowe
fasola biała gotowana 33 %
woda
pomidory 13 %
kiełbasa jałowcowa wieprzowa, grubo rozdrobniona, wędzona, suszona, parzona 12 % (mięso wieprzowe, sól, aromat, przyprawy, aromat dymu wędzarniczego, białko zwierzęce wieprzowe, cukier)
boczek wieprzowy wędzony parzony 3 % (mięso wieprzowe, woda, sól)
koncentrat pomidorowy 2,4 %
cebula smażona (cebula, tłuszcz wieprzowy)
mąka pszenna
cukier
skrobia
sól
przyprawy
ekstrakt drożdżowy
gorczyca biała
ocet spirytusowy
gorczyca czarna
aromaty (zawierają seler)
ekstrakty przypraw
hydrolizat białka roślinnego
pomidor suszony
czosnek
majeranek
Produkt może zawierać: soję, gluten (z żyta), mleko łącznie z laktozą, jaja, nasiona sezamu.
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Produkt może zawierać: Soję, gluten (z żyta), mleko łącznie z laktozą, jaja, nasiona sezamu.
Wymiar liczbowy 470
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 764
g
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Meksykańskie chili sin carne
Teksańska fasolka cayenne
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami
Mięso w sosie własnym
Mięso szlacheckie z szynką
Smalec z boczkiem i cebulką
Smalec z mięskiem i skwarkami
Flaki wołowe w rosole na bulionie drobiowo-wołowym
Pasztet klasyczny
Udziec z indyka
Mięsiwo z kurczaka
Gołąbki z cielęciną i grzybami w sosie pomidorowo-śmietanowym
Podgrzewać w garnku około 3 minuty od czasu do czasu mieszając. Podawać na ciepło z pieczywem lub innymi dodatkami.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
48
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
ul. Wieluńska 2, 97-438 Rusiec
Pamapol S.A., ul. Wieluńska 2, 97-438 Rusiec www.spichlerzrusiecki.pl
Spichlerz Rusiecki
Marka | Spichlerz Rusiecki |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Spichlerz Rusiecki Sztuka Polskich Kulinariów