Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
źródło białka
bez dodatku substancji konserwujących
nowa receptura
woda, fasola biała gotowana 35 %, kiełbasa drobiowo-wieprzowa wędzona parzona 4,2 % (mięso z kurczaka 64 %, mięso wieprzowe 13 %, woda, skrobia ziemniaczana, tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, aromaty, glukoza, maltodekstryna, suszony sok z buraka ćwikłowego, osłonka jadalna - jelito wieprzowe, koncentrat soku z aceroli, kultury starterowe bakterii), koncentrat pomidorowy 3,6 %, skrobia modyfikowana, cebula, cukier, mąka pszenna, sól, glukoza, aromaty, cukier karmelizowany, koncentrat soku cytrynowego, suszone warzywa (marchew, pasternak, por, cebula, lubczyk, pietruszka, majeranek), ekstrakt drożdżowy, aromaty, olej rzepakowy, przyprawy.
Produkt może zawierać: seler, soję, żyto, mleko (łącznie z laktozą), jaja, gorczycę, nasiona sezamu.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.