DROSED
Indyk w galarecie bez "E"
Najniższa cena: 4,75 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mięsiwo w sosie własnym Spichlerz Rusiecki, konserwa mięsna wieprzowa z soczystymi kawałkami mięsa 91% . Bez mięsa oddzielanego mechanicznie.
wysoka zawartość białka
niska zawartość cukrów
91% mięsa
bez MOM
soczyste kawałki mięsa
mięso wieprzowe 91%
woda
sól
cukier
wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe
warzywa suszone w zmiennych proporcjach (pasternak, marchew, cebula, czosnek, nać pietruszki, pomidor w proszku)
ekstrakt drożdżowy
przyprawy
substancja żelująca: przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma
stabilizator: trifoforany sodu
cukier karmelizowany
suszony koncentrat soku z cytryny
aromat
Produkt może zawierać: soję, seler, gluten (z pszenicy, z żyta), mleko łącznie z laktozą, jaja, gorczycę, sezam.
wysoka zawartość białka
niska zawartość cukrów
Wymiar liczbowy 280
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 528
g
polski
Indyk w galarecie bez "E"
Najniższa cena: 4,75 zł
Wieprzowina w galarecie bez "E"
Najniższa cena: 4,65 zł
Kurczak w galarecie bez "E"
Najniższa cena: 4,15 zł
Mielonka luksusowa
Konserwa Tyrolska
Konserwa Turystyczna
Konserwa wieprzowina bez konserwantów
Perliczka w galarecie bez "E"
Boczek wieprzowy
Gęś w galarecie bez "E"
Kaczka w galarecie bez "E"
Łopatka
Mięso w sosie własnym
Udziec z indyka
Mięsiwo z kurczaka
Konserwa tyrolska
Bigos z mięsem, kiełbasą i grzybami
Smalec z boczkiem i cebulką
Smalec z mięskiem i skwarkami
Flaki wołowe w rosole na bulionie drobiowo-wołowym
Gołąbki z cielęciną i grzybami w sosie pomidorowo-śmietanowym
Mięso szlacheckie z szynką
Udziec z indyka
Mięsiwo z kurczaka
Pasztet klasyczny
Podawać na zimno z dodatkiem pieczywa.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
ul. Wieluńska 2, 97-438 Rusiec
Pamapol S.A. ul. Wieluńska 2, 97-438 Rusiec www.spichlerzrusiecki.pl
Spichlerz Rusiecki
Marka | Spichlerz Rusiecki |
Bez mięsa oddzielanego mechanicznie Zatwierdził mecenas szlachetnego smaku
Spichlerz Rusiecki Sztuka Polskich Kulinariów