SPICHLERZ RUSIECKI
Flaki wołowe w rosole na bulionie drobiowo-wołowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Flaki wołowe w rosole na bulionie drobiowo-wołowym marki Spichlerz Rusiecki to klasyczne danie, które zadowoli miłośników tradycyjnych smaków. Gotowe do podania, idealne na sycący obiad. Wybierz Spichlerz Rusiecki dla autentycznego smaku.
Spichlerz Rusiecki Flaki wołowe w rosole na bulionie drobiowo-wołowym 470 g
na bulionie drobiowo-wołowym
bez dodatku: substancji konserwujących, barwników, wzmacniaczy smaku
3 min. i gotowe
woda
przedżołądki wołowe gotowane 32 %
marchew
seler korzeń
pietruszka korzeń
cebula
sól
bulion wołowy 0,6 % [sól, skoncentrowany bulion (ekstrakt wołowiny, sól, przyprawy, mąka sojowa), tłuszcz wołowy, cukier, olej rzepakowy, przyprawy]
bulion drobiowy 0,6 % [sól, skoncentrowany bulion z kurczaka, tłuszcz z kurczaka, suszone warzywa (marchew, cebula), przyprawy, cukier]
cukier
przyprawy (zawierają seler)
żelatyna wieprzowa
aromaty (zawierają seler)
skrobia
dekstroza
zioła
Produkt może zawierać: gluten (z pszenicy, z żyta), mleko łącznie z laktozą, jaja, gorczycę, nasiona sezamu.
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Produkt może zawierać: Gluten (z pszenicy, z żyta), mleko łącznie z laktozą, jaja, gorczycę, nasiona sezamu.
Wymiar liczbowy 470
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 774
g
Flaki wołowe w rosole na bulionie drobiowo-wołowym
Flaczki wołowe w rosole
Pikantne flaki z wołowiną
Flaczki po zamojsku
Flaczki w rosole
Mięso w sosie własnym
Mięso szlacheckie z szynką
Smalec z boczkiem i cebulką
Smalec z mięskiem i skwarkami
Mięsiwo z kurczaka
Pasztet klasyczny
Udziec z indyka
Bigos z mięsem kiełbasą i grzybami
Podgrzewać w garnku około 3 minuty od czasu do czasu mieszając. Podawać na ciepło z pieczywem lub innymi dodatkami.
Warstwa tłuszczu i przypraw na powierzchni produktu jest zjawiskiem naturalnym i nie stanowi wady. Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
48
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Spichlerz Rusiecki
Marka | Spichlerz Rusiecki |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Spichlerz Rusiecki Sztuka Polskich Kulinariów