FARMER
Makaron ryżowy 5mm
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron vermicelli to prosty kształt, prosty skład i jeszcze prostsze przygotowanie. Ma postać cienkich, długich nitek. Jest jednym z podstawowych składników kuchni azjatyckich. Lekkostrawny i zdrowy, zapewnia energię na cały dzień. Prosty w przygotowaniu i bardzo smaczny. Wspaniale chłonie sosy, pozostaje sprężysty.
naturalnie bezglutenowy
kuchnia chińska
mąka ryżowa 100 %
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Wietnam |
Typ | Torebka |
Waga brutto 208
g
Makaron ryżowy 5mm
Makaron ryżowy 3mm
Makaron ryżowy 1mm
Makaron ryżowy wstążka (5 mm)
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy wstążki bezglutenowy
Makaron ryżowy wstążki (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Najniższa cena: 6,99 zł
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Najniższa cena: 11,85 zł
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,75 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Najniższa cena: 9,99 zł
Sos sojowy słodki (Ketjap Manis)
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron pszenny (instant)
Najniższa cena: 7,99 zł
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Makaron ryżowy wstążka (5 mm)
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Ocet ryżowy
Grzyby Mun (suszone)
Sos Teriyaki
Czarny sezam
Makaron świeży udon
Makaron świeży ramen
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 5-6 minut. Odsącz i przepłucz w zimnej wodzie.
Najlepiej spożyć przed, numer partii: poniżej na opakowaniu. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze otoczenia. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, z dala od promieni słonecznych, w szczelnie zamkniętym opakowaniu do końca daty minimalnej trwałości.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze otoczenia. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Przechowywać w suchym miejscu, z dala od słońca, w zamkniętym opakowaniu do końca daty trwałości.
Włóż makaron do wrzącej wody i gotuj przez około 5 minut. Przepłucz zimną wodą i odcedź.
Polędwiczki wieprzowe z makaronem Vermicelli i warzywami Składniki - 1/2 opakowania makaronu Vermicelli - 1 słoik warzyw do woka 330 g - 3 łyżki sosu sojowego ciemnego - 2 łyżki oleju - 150 g polędwiczki wieprzowej pokrojonej w cienkie plastry - 2 łyżki pokrojonego szczypiorku Przygotowanie 1. Makaron ugotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. 2. Warzywa wypłucz w zimnej wodzie. 3. Na średnim ogniu rozgrzej olej i smaż mięso po 2 minuty z każdej strony. Dodaj warzywa i krótko podsmaż. 4. Dodaj makaron oraz sos sojowy. Wymieszaj i smaż przez 2 min. 5. Posyp pokrojonym szczypiorkiem.
House of Asia
Marka | House of Asia |
Więcej przepisów na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na www.houseofasia.pl