SANTE
Sól morska jodowana o obniżonej zawartości sodu (z potasem)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sól morska jodowana drobnoziarnista firmy Prymat to wysokiej jakości produkt, idealny do codziennego użytku w kuchni. Ma nieocenione właściwości dla zdrowia - bogata w jod, działa korzystnie na funkcjonowanie tarczycy. Doskonała do przyprawiania potraw, pieczenia i gotowania. Jest niezbędnym składnikiem w każdej kuchni.
Prymat Sól morska jodowana drobnoziarnista 1 kg
sól morska
jodan potasu
substancja przeciwzbrylająca: E 535
Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne.
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Typ | Torebka |
kg
Dbamy o środowisko, dlatego do produkcji tego opakowania użyto folii monomateriałowej, która nadaje się do recyklingu.
Sól morska jodowana o obniżonej zawartości sodu (z potasem)
Sól morska jodowana drobnoziarnista
Sól morska jodowana drobnoziarnista
Sól morska drobnoziarnista
Sól morska jodowana (drobna)
Wanilia - laska
Najniższa cena: 18,79 zł
Cynamon mielony
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz ziołowy mielony
Papryka słodka mielona XL
Oregano suszone
Zioła prowansalskie
Majeranek suszony
Czosnek suszony
Tymianek suszony
Bazylia
Papryka słodka mielona
Papryka ostra mielona
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Ziele angielskie całe
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska, Tel.: +48/32/47 33 833 www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Wstęga Möbiusa
Sól morska naturalnego pochodzenia* *Sól morska powstaje w drodze naturalnego odparowania wód morskich. Od dawna jest ceniona w kuchni śródziemnomorskiej, a dzisiaj także kuchnia polska odkrywa jej wyjątkowe walory. Stanowi jedną z najbardziej fundamentalnych przypraw, bez których trudno byłoby wydobyć smak wielu potraw. Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat to znakomite zwieńczenie smaku nie tylko dań mięsnych i warzywnych, ale także niektórych deserów. Warto wiedzieć Sól można także aromatyzować. Można ją łączyć z ziołami, ostrą lub wędzoną papryką, a nawet cytrusami. Takie sole w nietypowy sposób wzbogacą smak potraw. Sól z dodatkiem ziół, takich jak cząber, bazylia czy rozmaryn będzie świetnie pasować do pieczonych mięs czy warzyw, a także sałatek. Sól z papryką jest świetna do doprawienia duszonych dań mięsnych lub warzywnych. Sól ze skórką cytrynową będzie idealna do ryb i kurczaka, natomiast z pomarańczową podkreśli smak deserów czekoladowych.
Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl