INDYKPOL
Gulasz z Indyka po Węgiersku
Najniższa cena: 20,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przygotowanie obiady, nigdy nie było tak proste! Podgrzewacie zawartość weka, do tego dodajcie to na co macie chęć: puree ziemniaczane, makaron, kasza, a może ryż lub risotto? Nasze delikatne polędwiczki w
aromatycznym sosie grzybowym sprawdzą się idealnie na każdy obiad lub kolację!
polędwiczka wieprzowa 48,7 %, ŚMIETANA (Z MLEKA) 30,50% , cebula, wino białe wytrawne, olej rzepakowy, MASŁO (Z MLEKA), podgrzybek suszony 1,5%, czosnek, sól, tymianek, pieprz czarny
Obecność składników alergennych: Mleko i jego pochodne
Gulasz z Indyka po Węgiersku
Najniższa cena: 20,49 zł
Wołowina sosie grzybowym z kaszą gryczaną
Zapiekanka z szynką
Zapiekanka z pieczarkami
Danie sznycle z kurczaka z puree i marchewką
Danie schab w sosie własnym z kluskami śląskimi i buraczkami
Kotlet mielony z pureee i buraczkami
Klopsiki z indyka w sosie pomidorowym
Najniższa cena: 36,79 zł
Zalewajka z podgrzybkami po łódzku
Żurek z białą kiełbasą chrzanem i podgrzybkami
Kurczak po chińsku z ananasem
Zupa rybna z dorsza i morszczuka (pikantna)
Zupa pomidorowa na rosole z kaczki
Pikantne flaki z wołowiną
Krem z pomidorów pelati
Kaczka duszona z warzywami
Szarpana wołowina BBQ
Szarpana wieprzowina w sosie śliwkowym
Konfitura malinowa
Konfitura z żurawiny i jabłek
Zupa krem z pieczonej marchewki i soczewicy
Zupa krem z białych warzyw
Zupa krem z borowikami
Przechowywać w pomieszczeniach suchych, chłodnych , przewiewnych, wolnych od szkodników i ich pozostałości. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin
Do spożycia po podgrzaniu.