WINIARY
Sos amerykański barbecue z syropem z palonego cukru
Najniższa cena: 9,99 zł
10% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos meksykański.
Sos warzywny z dodatkiem fasoli czerwonej, papryki i kukurydzy. Produkt pasteryzowany.
woda, pomidory 22%, koncentrat pomidorowy 10%, cebula 8%, fasola czerwona 6%, syrop glukozowo-fruktozowy, kukurydza 3%, cukier, papryka czerwona 2,5%, papryka zielona 2,5%, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, olej rzepakowy, przyprawy (zawierają soję) i ekstrakty przypraw, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, zioła (w tym natka pietruszki), ekstrakty warzyw, aromaty.
Produkt może zawierać seler.
Sos amerykański barbecue z syropem z palonego cukru
Najniższa cena: 9,99 zł
10% taniej
Sos słodko-kwaśny
Sos meksykański
Sos słodko - kwaśny ananasowy
Sos słodko - kwaśny
Sos indyjski w stylu Korma
Sos słodko-kwaśny (łagodny)
Sos orientalne curry (pikantny)
Sos spaghetti
Sos boloński
Sos curry korma łagodny (z kokosem)
Konfitura z czerwonej cebuli
Ostry sos z czerwonej papryki jalapenio
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Sos Cacio e Pepe (na bazie sera owczego Pecorino i czarnego pieprzu)
Sos Ricotta e Pistacchio (na bazie sera ricotta i pistacji)
Sos seczuański - chilli fusion
Sos do spaghetti z oregano
Flaczki w rosole
Flaczki po zamojsku
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Klopsiki w sosie koperkowym
Gołąbki w sosie pomidorowym
Pulpety w sosie pomidorowym
Bigos
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 godzin.
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Sposób przygotowania: Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać od czasu do czasu mieszając. Podawać na ciepło z dodatkiem ryżu.