KAMIS
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 1,79 zł
45% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ciasto dzięki autorskiej mieszance naturalnych ziół i przypraw ma niespotykany zapach i smak. Po rozwałkowaniu bardzo łatwo wylepić pierniczki. Z kuli powstaje od
60 do 83 pierniczków w zależności od grubości ciasta.
Mąka ryżowa 20%, mąka gryczana BIO 13%, mąka jaglana 13%, cukier trzcinowy, olej kokosowy, miód, jaja, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu (soda oczyszczona) przyprawy: (cynamon, kardamon, gałka muszkatołowa, pieprz czarny, anyż, imbir, ziele angielskie goździki), sól morska
bez glutenu
nie zawiera: glutenu, laktozy
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 1,79 zł
45% taniej
Kisiel o smaku malinowym (bez cukru)
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,49 zł
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,49 zł
Cynamon mielony
Najniższa cena: 2,19 zł
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,49 zł
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 2,15 zł
Krople z czekolady ciemnej (dekoracyjne)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Krople z czekolady mix (dekoracyjne)
Najniższa cena: 13,99 zł
Fajny pisak XXL - zielony
Najniższa cena: 3,69 zł
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,25 zł
Fajny pisak XXL - czerwony
Najniższa cena: 3,65 zł
Krem do gotowania migdałowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 6,99 zł
14% taniej
Mix do śmietany
Najniższa cena: 1,49 zł
0% taniej
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Ananas w kawałkach
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Pasta waniliowa z wanilii bourbon z Madagaskaru
Pestki dyni łuskane
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Przyprawa do kawy i deserów
Zakwas chlebowy żytni (na 0,5 kg mąki)
Laska wanilii z Wysp Pacyfiku
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Cukier z cynamonem do ciast i deserów
Kakao ekstra ciemne bezglutenowe
Burak liofilizowany (bezglutenowy)
Cukier kandyz lodowy
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Cynamon mielony XXL
Laska wanilii Bourbon BIO
Fajny pisak XXL - biały
Posypka dekoracyjna - czekoladowe duo
Kakao ekstra ciemne bezglutenowe
Posypka dekoracyjna - serduszka
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Naturalny chleb bezglutenowy czysty
Naturalny chleb bezglutenowy z żurawiną
Naturalny chleb bezglutenowy z ziołami
Naturalny chleb bezglutenowy z ziarnami
Kokosanki z siemieniem lnianym
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Bezglutenowy serniczek z malinami
Mąka owsiana bezglutenowa BIO
Wegańskie pierogi z malinami
Wegański pasztet z soczewicy
Wegański pasztet z fasoli
Pasztet z kaczki z jajami przepiórczymi
Pasztet z selera
Pasztet z kurczaka zagrodowego
Pierniczki bezglutenowe
Naturalny chleb bezglutenowy jasny owsiany
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w warunkach chłodniczych.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Sposób przyrządzenia:
Przed rozwałkowaniem ciasto wstawić do lodówki na 30 min. Następnie rozwałkować na posypanej mąą bezglutenową stolnicy na placek o grubości 0,5cm. Wykrawać foremkami dowolne formy. Ciasteczka przekładać, podważając je od spodu nożem, na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec w temperaturze ok 10 min w 180 C. Po ostygnięciu można dekorować.
Smacznego.