KOTANYI
Przyprawa korzenna do piernika
Najniższa cena: 3,99 zł
30% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ciasto dzięki autorskiej mieszance naturalnych ziół i przypraw ma niespotykanym zapachu i smak. Po rozwałkowaniu bardzo łatwo wylepić pierniczki. Z kuli powstaje od
60 do 83 pierniczków w zależności od grubości ciasta.
Mąka ryżowa 20%, mąka gryczana BIO 13%, mąka jaglana 13%, cukier trzcinowy, olej kokosowy, miód, jaja, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu (soda oczyszczona) przyprawy: (cynamon, kardamon, gałka muszkatołowa, pieprz czarny, anyż, imbir, ziele angielskie goździki), sól morska
bez glutenu
nie zawiera: glutenu, laktozy
Przyprawa korzenna do piernika
Najniższa cena: 3,99 zł
30% taniej
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 6,99 zł
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Najniższa cena: 9,99 zł
11% taniej
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 7,15 zł
Fajny pisak XXL - czerwony
Najniższa cena: 3,99 zł
Fajny pisak XXL - zielony
Najniższa cena: 3,99 zł
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Najniższa cena: 7,15 zł
Fajny pisak XXL - biały
Najniższa cena: 3,99 zł
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,99 zł
Kisiel o smaku malinowym (bez cukru)
Zakwas chlebowy żytni (na 0,5 kg mąki)
Najniższa cena: 1,75 zł
29% taniej
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 7,15 zł
Przyprawa do kawy i deserów
Najniższa cena: 2,25 zł
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,15 zł
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,99 zł
Glutaminian sodu
Przyprawa do szarlotki
Najniższa cena: 1,99 zł
Cukier z cynamonem do ciast i deserów
Najniższa cena: 1,79 zł
25% taniej
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Przyprawa do piernika
Cynamon mielony
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Pestki dyni łuskane
Pasta waniliowa z wanilii bourbon z Madagaskaru
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Ananas w kawałkach
Tortilla chilli - 25 cm (4 szt.)
Cynamon mielony XXL
Laska wanilii z Wysp Pacyfiku
Soda oczyszczona
Krople z czekolady ciemnej (dekoracyjne)
Pinsa BIO (2 szt.)
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Kula ciasta na bezglutenowe pierniki
Laska wanilii Bourbon BIO
Mąka owsiana bezglutenowa BIO
Naturalny chleb bezglutenowy z ziołami
Naturalny chleb bezglutenowy z ziarnami
Naturalny chleb bezglutenowy czysty
Naturalny chleb bezglutenowy z żurawiną
Kokosanki z siemieniem lnianym
Wegańskie pierogi z malinami
Pierniczki bezglutenowe
Naturalny chleb bezglutenowy jasny owsiany
Naturalny chleb bezglutenowy KETO
Bezglutenowy serniczek z jagodami
Bezglutenowy serniczek z malinami
Wegański pasztet z soczewicy
Wegański pasztet z fasoli
Pasztet z kaczki z jajami przepiórczymi
Pasztet z kurczaka zagrodowego
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w warunkach chłodniczych.
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Sposób przyrządzenia:
Przed rozwałkowaniem ciasto wstawić do lodówki na 30 min. Następnie rozwałkować na posypanej mąą bezglutenową stolnicy na placek o grubości 0,5cm. Wykrawać foremkami dowolne formy. Ciasteczka przekładać, podważając je od spodu nożem, na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec w temperaturze ok 10 min w 180 C. Po ostygnięciu można dekorować.
Smacznego.