SOKOŁÓW
Salami Sokołów - plastry
Najniższa cena: 6,74 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjna hiszpańska kiełbasa wieprzowa "chorizo" ekstra z papryką, krótko dojrzewająca, w plastrach.
Wędliny Artysan wyprodukowane są z wieprzowiny Duroc, które są hodowane w naszych własnych gospodarstwach.
• Świnie Duroc to rasa pomiędzy białą świnią a świnią rasy iberyjskiej.
• Mięso jest gładkie, twardy o zwartej strukturze, ze zdrowym wyglądem oraz kolorem.
• Mięso z wieprzowiny Duroc charakteryzuje się marmurkowym tłuszczem śródmięśniowym, najważniejszym ze względów sensorycznych, co zapewnia większą soczystość oraz delikatność, lepszy smak niż innych mięs.
Mięso wieprzowe, odtłuszczone MLEKO w proszku, sól, LAKTOZA, papryka, cukier, dekstroza, czosnek w proszku, stabilizatory (E-451i, E-450i), przeciwutleniacze (E-331iii, E-316, E-392), ekstrakt z papryki, przyprawy, substancje konserwujące (E-250, E-252) i barwnik (E-120). Obróbka powierzchni: substancja konserwująca (E-202). Niejadalna osłonka.
Zawiera laktozę.
Salami Sokołów - plastry
Najniższa cena: 6,74 zł
Salami Milano
Najniższa cena: 16,39 zł
Salami Milano - plastry BIO
Najniższa cena: 15,99 zł
Salami w obsypce pomidorowej
Najniższa cena: 7,99 zł
Salami w obsypce texas
Najniższa cena: 8,35 zł
Salami w obsypce z zielonej papryki - plastry
Najniższa cena: 8,99 zł
Salami Toscanella - plastry BIO
Najniższa cena: 19,99 zł
Kiełbasa krakowska bez konserwantów
Salami pepperoni - plastry
SALAMI SICILIANO (2x40g)
SALAMI FLAMENCO (2x40g)
Salami pepperoni
Salami delikatesowe
Sucha krakowska z szynki
Kiełbasa krakowska sucha w plastrach BIO
Salami dębickie - plastry
High protein salami chips crispy
Salami z orzechami
KIEŁBASA KRAKOWSKA SUCHA PIECZONA
Salami z orzechami
Salami camembert
Chrup'us salami chips chilli
Kiełbasa krakowska sucha - plastry
Chorizo ekstra Duroc w plastrach
Salami pepperoni - plastry
Salami z oliwkami
Kiełbasa krakowska sucha (136g-204g)
Kiełbasa z orzechami laskowymi podwędzana dojrzewająca
Chorizo Duroc ekstra łagodne sarta
Chorizo Duroc ekstra pikantne sarta
Szynka serrano Duroc reserva 14-miesięcy w plastrach
Fuet Duroc
Lomo Curado Duroc w plastrach
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 15 dni.
Spożycie bezpośrednie. Zaleca się otwarcie 10 minut przed.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów