FARMY ROZTOCZA
Szynka gotowana w plastrach BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyrób wieprzowy wędzony, parzony, suszony.
mięso wieprzowe BIO (do wyprodukowania 100 g produktu użyto 130 g mięsa wieprzowego), sól, przyprawy BIO, substancja konserwująca: azotyn sodu
Szynka gotowana w plastrach BIO
Szynka ze wsi w plastrach BIO
Kiełbasa krakowska sucha w plastrach BIO
Szynka matuli BIO (240g-360g)
Boczek wędzony, parzony BIO (280g-420g)
Polędwica matuli BIO (240g-360g)
Mortadella - plastry BIO
Schab na maśle pieczony plastry BIO
Salceson Włoski BIO
Szynka Sarmacka BIO
Boczek w siatce BIO (240g-360g)
Boczek drewnem wędzony BIO (240g-360g)
Szynka na maśle pieczona plastry BIO
Szynka ze wsi w plastrach BIO
Szynka gotowana w plastrach BIO
Mięso wołowe na gulasz BIO
Szynka matuli BIO (240g-360g)
Kabanosy extra BIO (120g-240g)
Pasztet farmerski
Pasztet z żurawiną
Polędwica matuli BIO (240g-360g)
Kiełbasa firmowa BIO (240g - 360g)
Kiełbasa biała BIO (240g-360g)
Polędwica matuli plastry BIO
Kiełbasa krakowska sucha BIO (240g-360g)
Schab na maśle pieczony plastry BIO
Polędwiczka wieprzowa BIO
Karkówka wieprzowa w plastrach BIO
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.