FARMY ROZTOCZA
Szynka ze wsi w plastrach BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyrób wieprzowy wędzony, parzony, suszony.
mięso wieprzowe BIO (do wyprodukowania 100 g produktu użyto 130 g mięsa wieprzowego), sól, przyprawy BIO, substancja konserwująca: azotyn sodu
Szynka ze wsi w plastrach BIO
Szynka gotowana w plastrach BIO
Schab na maśle pieczony plastry BIO
Boczek wędzony, parzony BIO (280g-420g)
Szynka matuli BIO (240g-360g)
Kiełbasa krakowska sucha w plastrach BIO
Boczek w siatce BIO (240g-360g)
Boczek drewnem wędzony BIO (240g-360g)
Polędwica matuli BIO (240g-360g)
Salceson Włoski BIO
Mortadella - plastry BIO
Szynka Sarmacka BIO
Szynka ze wsi w plastrach BIO
Szynka gotowana w plastrach BIO
Szynka na maśle pieczona plastry BIO
Kabanosy extra BIO (120g-240g)
Schab na maśle pieczony plastry BIO
Polędwica matuli plastry BIO
Mięso wołowe na gulasz BIO
Schab wieprzowy w plastrach BIO
Parówki farmerki BIO
Szynka matuli BIO (240g-360g)
Boczek drewnem wędzony BIO (240g-360g)
Boczek w siatce BIO (240g-360g)
Polędwica matuli BIO (240g-360g)
Polędwiczka wieprzowa BIO
Pasztet farmerski
Pasztet z żurawiną
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.