DOLINA DOBRA
Śląska kiełbasa 100% z polskiej szynki
Najniższa cena: 16,29 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny hiszpański fuet ekstra, z wieprzowiny rasy duroc.
Fuet to z pewnością książę hiszpańskich tapas i najbardziej ceniona przez wielu Polaków hiszpańska wędlina.
Wieprzowina Duroc, w pełni naturalna mikroflora i tradycyjne metody produkcji sprawiają, że nasz fuet duroc jest przysmakiem dla podniebienia. Odpowiednie dojrzewanie i suszenie, charakterystyczna pomarszczona powierzchnia zewnętrzna i jednorodny układ białej flory sprawiają, że jest wyjątkowy.
W ARTYSAN świnie rasy duroc są hodowane na własnych gospodarstwach oraz są żywione kompleksową i kontrolowaną dietą na bazie naturalnych pasz roślinnych. Rasa Duroc ma czerwone umaszczenie i jest znana z doskonałego marblingu mięsa, czyli równomiernej rozproszonej intramuskularnej tkanki tłuszczowej, która jest idealna do procesu dojrzewania, aby uzyskać doskonały wynik.
Jak degustować Fuet Duroc Artysan
Ze skórą lub bez, grubo lub cienko pokrojone, prosto lub ukośnie... To kwestia gustu i nic nie jest na ten temat napisane. Niektórzy smakosze uważają, że skóra modyfikuje smak mięsa i wolą ją usunąć. Inni z kolei uważają, że skórka nadaje mu chrupiącą teksturę. Nasz fuet duroc jest nadziewany w naturalnej osłonce, więc jeśli go lubisz, możesz cieszyć się nim ze skórką.
Krojenie Fuet Duroc Artysan
Ogólnie rzecz biorąc, najlepszym sposobem na delektowanie się fuet duroc jest pokrojenie go na półcentymetrowe plasterki po skosie. Ukośne cięcie oznacza, że nie jest on cięty całkowicie prostopadle do kawałka, ale po przekątnej.
Męso wieprzowe*, LAKTOZA, sól, pieprz, przeciwutleniacz (E-316), substancje konserwujące (E-250, E-252), naturalna osłonka wieprzowa. *z rasy Duroc 50%.
Śląska kiełbasa 100% z polskiej szynki
Najniższa cena: 16,29 zł
Kiełbasa podwawelska z szynki
Najniższa cena: 19,25 zł
27% taniej
Kiełbasa myśliwska sucha bezglutenowa
Najniższa cena: 10,45 zł
Kiełbasa morlińska
Najniższa cena: 18,15 zł
Śląskie kiełbaski śniadaniowe 100% mięsa
Frankfurterki
Kiełbasa podwawelska
Kiełbasa śląska
Frankfurterki
Kiełbasa Chłopska BIO
Kiełbaski roztoczańskie BIO
Kiełbasa Chorizo Sarta pikantna
Białe kiełbaski śniadaniowe 100% mięsa
Kiełbaski krakowskie z szynki
Chorizo Duroc ekstra pikantne sarta
Chorizo Duroc ekstra łagodne sarta
Kiełbasa podwawelska z szynki (200g-300g)
Pleśniowe
Kiełbasa firmowa BIO (240g - 360g)
Kiełbasa biała BIO (240g-360g)
Kiełbasa myśliwska
Frankfurterki 8 szt
Kiełbasa krakowska sucha BIO (240g-360g)
Kabanosy krakowskie
Kabanosy myśliwskie
Kiełbasa krakowska (240g-360g)
Ślązerki
Kiełbasa śląska extra
Kiełbasa biała surowa
Kiełbasa krucha ze wsi - kawałek
Kiełbasa biała ekstra parzona
Kiełbasa krakowska sucha bezglutenowa
Fuet Duroc
Parówkowa wiedeńska (240g-360g)
Kiełbasa krakowska pieczona sucha
Kiełbasa myśliwska sucha
Salami mini - kawałek
Serdelowa z szynki
Kiełbasa śląska Ekstra
Pikantne kiełbaski śniadaniowe 100% mięsa
Serowe kiełbaski śniadaniowe ser cheddar+jalapeno
Serowe kiełbaski śniadaniowe ser cheddar
Smakowe kiełbaski śniadaniowe z suszonymi pomidorami
Kiełbasa Chorizo BBQ Classic
Kiełbasa Chorizo BBQ Pikantna
Kiełbasa głogowska z szynki
Kiełbasa fuet extra
Kiełbasa biała parzona BIO 5 szt.
Kiełbasa grotowska z szynki (480g-720g)
Kiełbasa Gospodarza wędzona podsuszana
Chorizo Duroc ekstra łagodne sarta
Chorizo Duroc ekstra pikantne sarta
Chorizo ekstra Duroc w plastrach
Szynka serrano Duroc reserva 14-miesięcy w plastrach
Lomo Curado Duroc w plastrach
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 15 dni.
Spożycie bezpośrednie. Zaleca się otwarcie 10 minut przed.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.