SARITA
Mąka pszenna luksusowa (typ 550)
Najniższa cena: 2,85 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Powstaje ze starannie dobranych ziaren pszenicy
Zapewnia wysoką jakość wypieków dzięki naturalnym właściwościom
Jest niezmiennie biała i aksamitna
edycja limitowana
typ 680 wysoka jakość
mąka pszenna
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 1011
kg
GTIN 02537883801021
Mąka pszenna luksusowa (typ 550)
Najniższa cena: 2,85 zł
Mąka pszenna poznańska (typ 480)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mąka pszenna chlebowa (typ 750)
Najniższa cena: 2,49 zł
Mąka do pizzy (typ 00)
Najniższa cena: 8,15 zł
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Najniższa cena: 4,99 zł
20% taniej
Mąka Kurpiowska pszenna (typ 500)
Najniższa cena: 3,00 zł
Mąka pszenna do pizzy La Napoletana (typ 00)
Najniższa cena: 7,79 zł
Mąka pszenna (typ 650)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mąka do pizzy (typ 00)
Najniższa cena: 7,99 zł
Mąka pszenna do pizzy (typ 00)
Najniższa cena: 7,99 zł
Mąka pszenna krupczatka (typ 450)
Najniższa cena: 2,85 zł
Mąka pszenna wrocławska (typ 500)
Najniższa cena: 2,79 zł
Mąka pszenna wrocławska (typ 500)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mąka tortowa pszenna (typ 450)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Mąka luksusowa pszenna (typ 550)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Najniższa cena: 2,85 zł
Mąka pszenna chlebowa (typ 750) XXL
Najniższa cena: 13,25 zł
25% taniej
Mąka pszenna Universale (typ 00)
Najniższa cena: 5,99 zł
Mąka pszenna Szymanowska (typ 480)
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Mąka puszysta - Krupczatka (typ 500)
Mąka pszenna do pizzy (typ 00)
Mąka pszenna luksusowa (typ 500)
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka pszenna extra tortowa (typ 405)
Mąka pszenna pełnoziarnista
Mąka tortowa extra (typ 405)
Mąka wrocławska - do naleśników (typ 500)
Mąka pszenna tortowa (typ 480) BIO
Mąka pszenna chlebowa (typ 750) BIO
Mąka durum do pizzy chrupiącej
Mąka pszenna chlebowa (typ 680)
Mąka pszenna - do biszkoptów i tortów (typ 400)
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 1850)
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka pszenna razowa (typ 2000) BIO
Mąka pszenna do pizzy (typ 00)
Mąka orkiszowa pełnoziarnista (typ 2000) BIO
Mąka pszenna luksusowa (typ 500) XXL
Mąka pszenna tortowa (typ 450) XXL
Mąka tortowa extra (typ 405)
Mąka wrocławska - do naleśników (typ 500)
Mąka tortowa orkiszowa (typ 450)
Mąka pszenna - do biszkoptów i tortów (typ 400)
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 1850)
Mąka pełnoziarnista z orkiszu (typ 1850)
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Chleb baltonowski 500 g Mąki Basia Chlebowa Pszenna 20 ml oleju 15 g soli 29 świeżych drożdży 300 ml wody Przepis wykonania znajdziesz na basiazsercem.pl
Basia
Marka | Basia |
Powstaje ze starannie dobranych ziaren pszenicy Zapewnia wysoką jakość wypieków dzięki naturalnym właściwościom Jest niezmiennie biała i aksamitna
Dobierz Basię by uzyskać najlepszy efekt Z natury dla Ciebie: Z Orkiszu Pełnoziarnista: Chleb, Bułki, Rogaliki, Ciasteczka, Muffinki Żytnia Pełnoziarnista: Chleb, Ciasteczka, Zakwas Pszenna Pełnoziarnista: Chleb, Bułki, Rogaliki, Muffinki Gdy pieczesz: Tortowa Extra, Tortowa Orkiszowa, Extra Wypiek Drożdżowe, Extra Wypiek Biszkopty, Krupczatka Gdy gotujesz: Wrocławska, Poznańska, Na Pizzę Włoską, Uniwersalna
Więcej przepisów znajdziesz na basiazsercem.pl