Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mąka Basia Extra Wypiek to mąka dedykowana do pieczenia najbardziej wymagających ciast tortowych i biszkoptów. Proces perfekcyjnego mielenia ziaren pszenicy czyni ją wyjątkowo aksamitną i delikatną, co zapewnia wypiekom puszystość oraz lekkość. Mąka Basia Extra Wypiek idealnie sprawdzi się do ciast na najważniejsze, rodzinne wydarzenia. Doceń jej wyjątkowe walory i twórz idealne puszyste domowe torty i biszkopty celebrując ze swoimi bliskimi najcenniejsze, wspólne chwile.
puszyste wypieki
z wyselekcjonowanych pszenic mielonych ze szczególną starannością
najlepsza do biszkoptów i tortów
mąka pszenna
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 984
kg
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Tort malinowo-czekoladowy Przepis na biszkopt - mąka 170 g - cukier 150 g - 6 jajek - kakao 20 g - szczypta soli Żółtka oddziel od białek. Do białek dodaj sól i ubij na sztywną pianę stopniowo dosypując cukier. Osobno ubij żółtka na puszystą masę i połącz z białkami. Dodaj przesianą mąkę, kakao i wymieszaj łyżką. Piecz biszkopt w tortownicy ⌀ 24 cm przez 30 min w 175°C. Przepis na cały tort malinowo-czekoladowy znajdziesz ma www.mojabasia.pl Przepis przygotowała Katarzyna Staśkiewicz, autorka bloga tapenda.pl
Basia
Marka | Basia |
Mąka Basia Extra Wypiek to mąka dedykowana do pieczenia najbardziej wymagających ciast tortowych i biszkoptów. Proces perfekcyjnego mielenia ziaren pszenicy czyni ją wyjątkowo aksamitną i delikatną, co zapewnia wypiekom puszystość oraz lekkość. Mąka Basia Extra Wypiek idealnie sprawdzi się do ciast na najważniejsze, rodzinne wydarzenia. Doceń jej wyjątkowe walory i twórz idealne puszyste domowe torty i biszkopty celebrując ze swoimi bliskimi najcenniejsze, wspólne chwile. Więcej na: www.mojabasia.pl