BIO PLANET
Mąka pszenna tortowa (typ 480) BIO
Najniższa cena: 10,15 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mąka Basia Extra Wypiek to mąka dedykowana do pieczenia najbardziej wymagających ciast tortowych i biszkoptów. Proces perfekcyjnego mielenia ziaren pszenicy czyni ją wyjątkowo aksamitną i delikatną, co zapewnia wypiekom puszystość oraz lekkość. Mąka Basia Extra Wypiek idealnie sprawdzi się do ciast na najważniejsze, rodzinne wydarzenia. Doceń jej wyjątkowe walory i twórz idealne puszyste domowe torty i biszkopty celebrując ze swoimi bliskimi najcenniejsze, wspólne chwile.
wysoka jakość gdy pieczesz
mąka pszenna
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torba |
Waga brutto 984
kg
Mąka pszenna tortowa (typ 480) BIO
Najniższa cena: 10,15 zł
Mąka pszenna luksusowa (typ 500)
Najniższa cena: 2,79 zł
Mąka pszenna pełnoziarnista
Najniższa cena: 2,99 zł
Mąka pszenna extra tortowa (typ 405)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mąka pszenna chlebowa (typ 750)
Najniższa cena: 2,75 zł
Mąka pszenna tradycyjna (typ 550)
Najniższa cena: 2,75 zł
Mąka pszenna extra tortowa (typ 405)
Najniższa cena: 4,55 zł
Mąka pszenna Szymanowska (typ 480)
Mąka tortowa extra (typ 405)
Mąka wrocławska - do naleśników (typ 500)
Mąka pszenna do pizzy (typ 00)
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Mąka puszysta - Krupczatka (typ 500)
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Mąka pszenna chlebowa (typ 750) BIO
Mąka pszenna razowa (typ 2000) BIO
Mąka pszenna luksusowa (typ 550)
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka pszenna krupczatka (typ 450)
Mąka pszenna wrocławska (typ 500)
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 1850)
Mąka do pizzy (typ 00)
Mąka pszenna wrocławska (typ 500)
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka pszenna do pizzy (typ 00)
Mąka pszenna do pizzy La Napoletana (typ 00)
Mąka durum do pizzy chrupiącej
Mąka pszenna chlebowa (typ 680)
Mąka pszenna - do biszkoptów i tortów (typ 400)
Mąka pszenna poznańska (typ 480)
Mąka luksusowa pszenna (typ 550)
Mąka tortowa pszenna (typ 450)
Mąka Kurpiowska pszenna (typ 500)
Mąka orkiszowa pełnoziarnista (typ 2000) BIO
Mąka do pizzy (typ 00)
Mąka tortowa extra (typ 405)
Mąka wrocławska - do naleśników (typ 500)
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 1850)
Mąka pełnoziarnista z orkiszu (typ 1850)
Mąka tortowa orkiszowa (typ 450)
Mąka pszenna chlebowa (typ 680)
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
ul. Diamentowa 2, 47-341 Stradunia
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Opakowanie, Wspieranie odpowiedzialnego leśnictwa, FSC C133690
GoodMills Polska Sp. z o.o., ul. Diamentowa 2, 47-341 Stradunia
Basia
Marka | Basia |
FSC
Powstaje ze starannie dobranych ziaren pszenicy Zapewnia wysoką jakość wypieków dzięki naturalnym właściwościom Jest niezmiennie biała i aksamitna
Dobierz Basię, by uzyskać najlepszy efekt Gdy pieczesz: Tortowa Extra: Babki, Torty Tortowa Orkiszowa: Babki, Torty Extra Wypiek Drożdżowe: Drożdżowe Extra Wypiek Torty: Torty Krupczatka: Tarty, Ciasta kruche Gdy gotujesz: Wrocławska, Poznańska, Na Pizzę Włoską, Uniwersalna Z natury dla Ciebie: Z Orkiszu Pełnoziarnista, Żytnia Pełnoziarnista, Pszenna Pełnoziarnista
Ciekawe przepisy znajdziesz na basiazsercem.pl Facebook Instagram Nasz wkład Dowiedz się więcej o naszych inicjatywach. www.basiazsercem.pl Więcej przepisów znajdziesz na... basiazsercem.pl