ŻABCZYŃSCY To ta!
Mąka pszenna chlebowa (typ 750)
Najniższa cena: 2,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mąka Basia Extra Wypiek to mąka dedykowana do pieczenia najbardziej wymagających ciast tortowych i biszkoptów. Proces perfekcyjnego mielenia ziaren pszenicy czyni ją wyjątkowo aksamitną i delikatną, co zapewnia wypiekom puszystość oraz lekkość. Mąka Basia Extra Wypiek idealnie sprawdzi się do ciast na najważniejsze, rodzinne wydarzenia. Doceń jej wyjątkowe walory i twórz idealne puszyste domowe torty i biszkopty celebrując ze swoimi bliskimi najcenniejsze, wspólne chwile.
puszyste wypieki
z wyselekcjonowanych pszenic mielonych ze szczególną starannością
najlepsza do biszkoptów i tortów
mąka pszenna
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 984
kg
Mąka pszenna chlebowa (typ 750)
Najniższa cena: 2,49 zł
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Najniższa cena: 4,99 zł
20% taniej
Mąka pszenna poznańska (typ 480)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mąka Kurpiowska pszenna (typ 500)
Najniższa cena: 3,00 zł
Mąka pszenna luksusowa (typ 550)
Najniższa cena: 2,85 zł
Mąka luksusowa pszenna (typ 550)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mąka pszenna chlebowa (typ 750) XXL
Najniższa cena: 13,25 zł
25% taniej
Mąka pszenna krupczatka (typ 450)
Najniższa cena: 2,85 zł
Mąka pszenna wrocławska (typ 500)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mąka tortowa pszenna (typ 450)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Mąka pszenna wrocławska (typ 500)
Najniższa cena: 2,79 zł
Mąka pszenna do pizzy (typ 00)
Najniższa cena: 7,99 zł
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Najniższa cena: 2,85 zł
Mąka pszenna Szymanowska (typ 480)
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Mąka puszysta - Krupczatka (typ 500)
Mąka pszenna extra tortowa (typ 405)
Mąka pszenna luksusowa (typ 500)
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka pszenna pełnoziarnista
Mąka pszenna do pizzy (typ 00)
Mąka tortowa extra (typ 405)
Mąka wrocławska - do naleśników (typ 500)
Mąka pszenna tortowa (typ 480) BIO
Mąka pszenna razowa (typ 2000) BIO
Mąka pszenna chlebowa (typ 750) BIO
Mąka do pizzy (typ 00)
Mąka durum do pizzy chrupiącej
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 1850)
Mąka pszenna do pizzy La Napoletana (typ 00)
Mąka pszenna Universale (typ 00)
Mąka pszenna chlebowa (typ 680)
Mąka pszenna - do biszkoptów i tortów (typ 400)
Mąka pszenna luksusowa (typ 500) XXL
Mąka pszenna tortowa (typ 450) XXL
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka do pizzy (typ 00)
Mąka orkiszowa pełnoziarnista (typ 2000) BIO
Mąka pszenna do pizzy (typ 00)
Mąka tortowa extra (typ 405)
Mąka wrocławska - do naleśników (typ 500)
Mąka tortowa orkiszowa (typ 450)
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 1850)
Mąka pełnoziarnista z orkiszu (typ 1850)
Mąka pszenna chlebowa (typ 680)
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Tort malinowo-czekoladowy Przepis na biszkopt - mąka 170 g - cukier 150 g - 6 jajek - kakao 20 g - szczypta soli Żółtka oddziel od białek. Do białek dodaj sól i ubij na sztywną pianę stopniowo dosypując cukier. Osobno ubij żółtka na puszystą masę i połącz z białkami. Dodaj przesianą mąkę, kakao i wymieszaj łyżką. Piecz biszkopt w tortownicy ⌀ 24 cm przez 30 min w 175°C. Przepis na cały tort malinowo-czekoladowy znajdziesz ma www.mojabasia.pl Przepis przygotowała Katarzyna Staśkiewicz, autorka bloga tapenda.pl
Basia
Marka | Basia |
Mąka Basia Extra Wypiek to mąka dedykowana do pieczenia najbardziej wymagających ciast tortowych i biszkoptów. Proces perfekcyjnego mielenia ziaren pszenicy czyni ją wyjątkowo aksamitną i delikatną, co zapewnia wypiekom puszystość oraz lekkość. Mąka Basia Extra Wypiek idealnie sprawdzi się do ciast na najważniejsze, rodzinne wydarzenia. Doceń jej wyjątkowe walory i twórz idealne puszyste domowe torty i biszkopty celebrując ze swoimi bliskimi najcenniejsze, wspólne chwile. Więcej na: www.mojabasia.pl