BASIA
Mąka tortowa extra (typ 405)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mąka Basia Extra Wypiek to mąka dedykowana do pieczenia najbardziej wymagających ciast tortowych i biszkoptów. Proces perfekcyjnego mielenia ziaren pszenicy czyni ją wyjątkowo aksamitną i delikatną, co zapewnia wypiekom puszystość oraz lekkość. Mąka Basia Extra Wypiek idealnie sprawdzi się do ciast na najważniejsze, rodzinne wydarzenia. Doceń jej wyjątkowe walory i twórz idealne puszyste domowe torty i biszkopty celebrując ze swoimi bliskimi najcenniejsze, wspólne chwile.
wysoka jakość gdy pieczesz
mąka pszenna
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torba |
Waga brutto 984
kg
Mąka tortowa extra (typ 405)
Mąka pszenna - do biszkoptów i tortów (typ 400)
Mąka pszenna extra tortowa (typ 405)
Mąka tortowa extra (typ 405)
Mąka wrocławska - do naleśników (typ 500)
Mąka pszenna chlebowa (typ 680)
Mąka tortowa orkiszowa (typ 450)
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 1850)
Mąka pełnoziarnista z orkiszu (typ 1850)
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
ul. Diamentowa 2, 47-341 Stradunia
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Opakowanie, Wspieranie odpowiedzialnego leśnictwa, FSC C133690
GoodMills Polska Sp. z o.o., ul. Diamentowa 2, 47-341 Stradunia
Basia
Marka | Basia |
FSC
Powstaje ze starannie dobranych ziaren pszenicy Zapewnia wysoką jakość wypieków dzięki naturalnym właściwościom Jest niezmiennie biała i aksamitna
Dobierz Basię, by uzyskać najlepszy efekt Gdy pieczesz: Tortowa Extra: Babki, Torty Tortowa Orkiszowa: Babki, Torty Extra Wypiek Drożdżowe: Drożdżowe Extra Wypiek Torty: Torty Krupczatka: Tarty, Ciasta kruche Gdy gotujesz: Wrocławska, Poznańska, Na Pizzę Włoską, Uniwersalna Z natury dla Ciebie: Z Orkiszu Pełnoziarnista, Żytnia Pełnoziarnista, Pszenna Pełnoziarnista
Ciekawe przepisy znajdziesz na basiazsercem.pl Facebook Instagram Nasz wkład Dowiedz się więcej o naszych inicjatywach. www.basiazsercem.pl Więcej przepisów znajdziesz na... basiazsercem.pl