LISNER
Filety śledziowe w sosie śmietanowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
SEKO Filety Śledziowe w Sosie Salsa to rarytas wśród śledzi. Pikantny sos nadaje kawałkom ryby doskonały smak i odpowiednią ostrość. Śledź w sosie można podawać jako samodzielną przystawkę lub jako dodatek do sałatek, kanapek itp. Wybór jest oczywisty, chociaż wariantów dań wiele.
Opakowanie 250 g
Polski Producent
marynowane filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
woda
warzywa konserwowe 21 % (marchew, papryka, ogórek)
cukier
zagęszczony przecier z dyni 2 %
sól
sterylizowane kawałki ananasa 1,3 %
koncentrat pomidorowy
skrobia modyfikowana
zagęszczony przecier jabłkowy 0,6 %
sterylizowane pędy bambusa 0,6 %
warzywa suszone (papryka, cebula)
regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, mleczan wapnia, fakton kwasu glukonowego
ocet spirytusowy
substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa
substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu, dwutlenek siarki
przyprawy
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
substancja słodząca: sacharyny
aromaty
koncentrat soku z czarnej marchwi
ekstrakt kopru
Produkt może zawierać: skorupiaki, seler, jaja, gorczycę, soję, mleko i gluten (z pszenicy i owsa).
Substancje słodzące | Zawiera |
Wymiar liczbowy 250
Całe opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Nieokreślone opakowanie |
Waga brutto 276
g
Średnia miara (e)
Opakowanie w 100 % do recyklingu
Etykieta - papier, tacka - plastik
Filety śledziowe w sosie śmietanowym
Filety śledziowe w sosie grzybowym z kurkami
Filety śledziowe w sosie musztardowym
Filety śledziowe w sosie koperkowym
Filety śledziowe w sosie grzybowym z borowikami
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Śledzik na raz w sosie musztardowym
Śledzik na raz w sosie koperkowym
Śledzik na raz w sosie śmietanowym
Śledź atlantycki w sosie grzybowym z kurkami
Rybka na raz słodko-pikantna
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Makrela w galarecie z warzywami
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe w oleju
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Sałatka warzywna z jajkiem
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Ryba po grecku
Łagodna pasta makrelowa
Pasta jajeczna
Pasta makrelowa
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Śledź w galarecie z warzywami
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Należy spożyć do: data i numer partii na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
24
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
ul. Zakładowa 3, 89-620 Chojnice, Polska
SEKO S.A., ul. Zakładowa 3, 89-620 Chojnice, Polska tel. +48 52 510 81 40, fax +48 52 396 73 51, www.sekosa.pl
SEKO
Marka | SEKO |
Marynowane filety śledziowe w słodko-kwaśnym sosie
SEKO na fali smaku
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów