PROSTE HISTORIE
Pyzy ziemniaczane
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierogi z pieczarkami, mięsem wieprzowo-wołowym i boczkiem wieprzowym:
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. To wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały, 3-daniowy obiad: zupę, drugie danie i deser.
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
bez konserwantów
cienkie, delikatne ciasto
pieczarki z polskich upraw
ciasto pierogowe: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, błonnik pszenny, sól, kurkuma
nadzienie: pieczarki (31 %), mięso wieprzowe (25 %), cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), mięso wołowe (10 %), cebula (8 %), woda, tłuszcz wieprzowy, przyprawy, błonnik pszenny, warzywa (marchew, seler, por, pietruszka, pasternak), sól
Zawartość nadzienia: 38 %
Mogą zawierać mleko i soję.
konserwanty | Nie zawiera |
Seler | Zawiera |
Mleko | Może zawierać |
Gorczyca | Może zawierać |
Soja | Zawiera |
Pszenica | Zawiera |
Wymiar liczbowy 450
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 461
g
Średnia miara (e)
Dbaj o naturę! Wrzuć do żółtego pojemnika
2
Opakowanie 450 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Kraj produkcji | Polska |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce 240
Wymagana szerokość na półce 180
Wymagana głębokość na półce 20
Wysokość 240
Szerokość 180
Głębokość 20
GTIN 05902162219458
Pyzy ziemniaczane
Kluski śląskie z dziurką
Leniwe kluski
Pyzy z mięsem mrożone
Knedle z jagodami
Kopytka ziemniaczane
Gnocchi ziemniaczane mrożone
Kartacze z mięsem mrożone
Kartacze z mięsem
Uszka z kapustą i grzybami
Uszka z grzybami
Kluski leniwe z serem mrożone
Knedle domowe ze śliwkami mrożone
Kluski śląskie z dziurką mrożone
Kopytka domowe mrożone
Uszka z mięsem mrożone
Uszka z mięsem
Knedle z nadzieniem morelowym
Uszka z kapustą i grzybami mrożone
Frytki karbowane do piekarnika
Frytki cienkie do piekarnika
Frytki proste do piekarnika
Słodkie maliny
Cząstki ziemniaczane ze skórką
Talarki ziemniaczane
Owoce lasów i sadów
Zielone brokuły różyczki
Pierogi z truskawkami
Pierogi z serem
Pierogi z jagodami
Pierogi ruskie
Pierogi z wiśniami
Pierogi z mięsem
Pierogi z owocami
Słodkie truskawki
1. Zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. 2. Od chwili kiedy pierogi zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj je na wolnym ogniu przez około 10-12 minut. 3. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.
Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6°C: 1 tydzień - w temperaturze -12°C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18°C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Typ | Zamrażać |
Maks. temp. °C -6
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Iglotex |
Marka | Proste Historie |
Pierogi po wiejsku zaskakują bogatym, intensywnym w smaku nadzieniem. Połączenie mięsa wieprzowo-wołowego, smażonej cebulki, włoszczyzny i aromatycznych przypraw, zachwyci fanów konkretnych dań i smaków kojarzących się z dobrodziejstwami polskiej wsi. Gotowe w kilka minut, zawsze pyszne i apetyczne!
Marka "Proste Historie" mówi o domu w którym pachnie dobrym jedzeniem. Namawia konsumentów do wspólnego celebrowania przyjemności i wspólnych posiłków. To naturalność, świeżość, proste produkty, to możliwość stworzenia własnego dania ze zdrowych składników.
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Pierogi po wiejsku dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Pierogi po wiejsku w sosie chrzanowym Podaj do ugotowanych pierogów miseczkę chrzanowej śmietany. Pierogi po wiejsku w duszonej cebuli z majerankiem Podduś na tłuszczu plastry cebuli z dodatkiem majeranku i piwa. Pierogi zaraz po ugotowaniu serwuj z gorącą cebulą. Kolejny pomysł? Podduś boczek, paprykę i pomidory na gęsty sos. Podgrzej w nim ugotowane pierogi.
Wyprodukowano w Polsce
Nazwa funkcjonalna Pierogi po wiejsku
Wariant z mięsem i pieczarkami