PROSTE HISTORIE
Uszka z grzybami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Uszka z grzybami to wspaniały dodatek do klarownych zup na bulionie, na przykład czerwonego barszczu lub kremowej grzybowej. Miękkie, delikatne ciasto, a w nim… leśne aromaty polskich borowików i pieczarek. Prosto, tradycyjnie i przede wszystkim pysznie!
ciasto: mąka pszenna, woda, semolina (z pszenicy twardej durum), sól, olej rzepakowy; nadzienie: pieczarki (73 %), bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), podgrzybek brunatny (7 %), błonnik owsiany bezglutenowy, sól, olej rzepakowy, borowik szlachetny suszony (0,3 %), pieprz czarny.
Gluten. Może zawierać mleko, soję, seler i gorczycę.
g
Opakowanie 300 g zawiera 3 sugerowane porcje produktu.
Kraj produkcji | Polska |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce220
Wymagana szerokość na półce250
Wymagana głębokość na półce30
Wysokość220
Szerokość250
Głębokość30
Uszka z grzybami
Frytki cienkie do piekarnika
Cena przed obniżką: 11,19 zł
33% taniej
Kalafior różyczki
Cena przed obniżką: 7,69 zł
17% taniej
Zielone brokuły różyczki
Cena przed obniżką: 9,49 zł
Pyzy z mięsem mrożone
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Brukselka
Cena przed obniżką: 7,49 zł
15% taniej
Kluski śląskie z dziurką
Cena przed obniżką: 7,75 zł
Kopytka ziemniaczane
Cena przed obniżką: 7,85 zł
Słodka marchewka kostka
Cena przed obniżką: 5,69 zł
Fasolka szparagowa żółta cała
Cena przed obniżką: 8,25 zł
Warzywa na patelnię po włosku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Warzywa na patelnię klasyczne
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Warzywa na patelnię orientalne
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Mini marchewka
Cena przed obniżką: 8,15 zł
Pierogi z wiśniami
Cena przed obniżką: 10,75 zł
Warzywa na patelnię po polsku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Warzywa na patelnię po hiszpańsku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Warunki przechowywania i transportu:
• w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
• w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
• w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania.
Zamrożone uszka wyjmij z opakowania i wrzuć do około 2 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie uszka delikatnie przemieszaj aby nie przylegały do dna. Od chwili kiedy uszka zaczną wypływać na powierzchnię wody gotuj je na wolnym ogniu przez około 6-8 minut. Gotowe uszka możesz podać z barszczem lub jako samodzielne danie. Mogą też służyć jako baza do sałatek
Iglotex SA
ul. Leśna 2
83-220 Skórcz
Polska
Nazwa funkcjonalnaUszka
Wariantz grzybami
Wyprodukowano w Polsce