HORTEX
Zupa jarzynowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zupa krem z zielonych warzyw Bonduelle to bardzo szybka i prosta w przygotowaniu zupa, która okaże się bardzo pożywnym posiłkiem dla wszystkich członków rodziny. Wystarczy zmiksować warzywa, aby powstała wyśmienita zupa krem z zielonych warzyw, która idealnie zaspokoi głód.
Zupy krem firmy Bonduelle cieszą się bardzo dużą popularnością, ze względu na ich nietuzinkowy smak oraz gęstą konsystencję. Zupa krem z zielonych warzyw stanowi jedną z kilku opcji na stworzenie dobrego, ciepłego posiłku z dużą zawartością warzyw.
Zupa krem z zielonych warzyw - pożywna i smaczna:
możesz zmiksować na krem
porcja zupy dla 4 osób, porcja kremu dla 3 osób
3 minuty i gotowe
wysoka zawartość błonnika
cukinia (40%)
groszek (24%)
fasolka szparagowa zielona (18%)
brokuł (18%)
Produkt może zawierać śladowe ilości selera.
wysoka zawartość błonnika
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 415
g
polski
Zupa jarzynowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Zupa jesienno-zimowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Zupa krem z zielonych warzyw
Zupa wiosenna 9-składnikowa mrożona
Zupa królewska mrożona
Zupa prezydencka mrożona
Kartoflanka kociewska z golcami
Kiełki fasoli mung
Kukurydza Złocista BIO
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista (2x85g)
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Groszek zielony mrożony
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Groszek konserwowy tradycyjny
Groszek konserwowy drobny
Pieczarki marynowane tradycyjne
Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.
ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A., ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa infolinia 0 801 372 032 Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną www.bonduelle.pl
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
Green Dot
Wstęga Möbiusa
Ciesz się smakiem i jakością warzyw Bonduelle w zupie, którą przygotujesz tak jak lubisz! Spróbuj w postaci zupy z kawałkami warzyw lub w zupie-krem. Spróbuj także Bonduelle Zupa-krem dyniowa
Znajdź więcej pomysłów na obiad na www.warzywneinspiracje.pl
Przepis podstawowy Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, śmietana 30% - 1 szklanka, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion 2. Do gotującego się bulionu wrzucamy warzywa z opakowania i gotujemy 3 minuty 3. Dodajemy śmietanę 4. Miksujemy i doprawiamy wg uznania Zupę można udekorować grzankami. Zupa z boczkiem i makaronem Składniki: bulion warzywny - 0,7 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, pokrojony w kosteczkę boczek - 150 g, drobny makaron, sok z cytryny - łyżka, koperek, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Całość zalewamy bulionem 4. Oddzielnie podsmażamy boczek 5. Dodajemy koperek, sok z cytryny i chwilę gotujemy 6. Do podania posypujemy podsmażonym boczkiem i dodajemy ugotowany makaron Krem z gruszką Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem z zielonych warzyw" Bonduelle, gruszka, ser z niebieską pleśnią, sok z cytryny - łyżka, śmietana 30% - 1/3 szklanki, masło lub oliwa - do smażenia, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania i pokrojoną gruszkę podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Dodajemy pokruszony ser i sok z cytryny 4. Całość zalewamy bulionem 5. Chwilę gotujemy i na koniec dodajemy śmietanę 6. Całość miksujemy na krem
Kraj pochodzenia: Polska